Facebook Pixel ΑΕΚ: Έκανε την αποκάλυψη ο Τσατάλης - Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Γιαννίκη αν αποκλειστεί από ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 13:14:00

Έκανε την αποκάλυψη ο Τσατάλης - Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Γιαννίκη αν αποκλειστεί από ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έκανε την αποκάλυψη ο Τσατάλης - Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Γιαννίκη αν αποκλειστεί από ΠΑΟΚ!

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα και προανήγγειλε εξελίξεις αν υπάρξει αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο επερχόμενο ματς του Κυπέλλου.

ΑΕΚ: Νίκη για να βελτιώσει την ψυχολογία της εν όψει του καθοριστικού επαναληπτικού προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ έχει ανάγκη η ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης.

«Θα χρειαστεί… προσπάθεια να μείνει η ΑΕΚ εκτός Ευρώπης. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κερδίσει σήμερα παίζοντας με τη βαθμολογικά χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια ο Απόλλων είναι αξιόμαχος και η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ έχει και απουσίες, αλλά πρέπει να κερδίσει για να πάει με καλή ψυχολογία στο ματς της χρονιάς την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ.

Αν προστεθεί ένας αποκλεισμός, ειδικά από τη συγκεκριμένη ομάδα και τον συγκεκριμένο προπονητή, θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη βραδιά και νομίζω πως θα είναι το όριο μετά το οποίο θα πρέπει να περιμένεις εξελίξεις. Ο Γιαννίκης είναι σε δύσκολη θέση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags