Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης - Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αλήθεια για Κουρμπέλη - Πότε θα μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 14:39:00

Αυτή είναι η αλήθεια για Κουρμπέλη - Πότε θα μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Αυτή είναι η αλήθεια για Κουρμπέλη - Πότε θα μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό

Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να μην πιέσει καθόλου τον Δημήτρη Κουρμπέλη και να τον επανεντάξει σταδιακά -με ρεαλιστικό στόχο το 100% σ’ ένα μήνα- ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τις παραμέτρους του θέματος Κουρμπέλη και του πώς ακριβώς σκοπεύει να το διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου (και με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας μέσος αναμένεται να παίξει έστω και λίγο στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Αναγέννηση) τόνισε ότι πρόθεση των «πράσινων» είναι να μην πιέσουν σε καμία περίπτωση τον παίκτη.

Σημείωσε λοιπόν ότι το πλάνο είναι να παίρνει σποραδικά (και ανάλογα και με τη σημασία και την εξέλιξη των αγώνων) χρόνο συμμετοχής και σε πρώτη φάση να τελειώνει τα ματς χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

Και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι τότε, υπάρχει η πίστη ότι σε διάστημα περίπου ενός μηνός από τώρα ο Κουρμπέλης θα είναι σε θέση να υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags