Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έκπληξη ότι αργούν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Δεν εμπνέει τους παίκτες ο Γιαννίκης - Όχι Σάντος γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 13:50:00

"Έκπληξη ότι αργούν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Δεν εμπνέει τους παίκτες ο Γιαννίκης - Όχι Σάντος γιατί..."

Sportdog Team
"Έκπληξη ότι αργούν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Δεν εμπνέει τους παίκτες ο Γιαννίκης - Όχι Σάντος γιατί..."

Oι στόχοι της Ένωσης πλέον είναι παρόμοιοι με αυτούς των ΟΦΗ, Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης!

Ο Κώστας Τσίλης, ρεπόρτερ της ΑΕΚ, μίλησε στον OverFM για την προσέγγιση της Ένωσης στο χθεσινό(9/2) ματς με τον ΠΑΟΚ. Σημειώνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πλάνο και θα πρέπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

 

Κατ’ αρχήν, μίλησε για το τρόπο διαχείρισης του Αργύρη Γιαννίκη στη χθεσινή αναμέτρηση. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ εξέφρασε την ανησυχία του για το πώς αντιμετωπίζει ο κόουτς της Ένωσης τα τελευταία παιχνίδια. Οι αλλαγές που κάνει δεν βοηθάνε την ομάδα. Επιπλέον θεωρεί ότι ο προπονητής της ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πλέον στους ποδοσφαιριστές του.

 

 

Σημειώνει επιπροσθέτως, ότι ακόμα και στη περσινή σεζόν, που κατ’ ομολογία ήταν η χειρότερη της χρονιά στη σύγχρονη ιστορία, η ομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Ενώ φέτος, οι στόχοι της ΑΕΚ είναι παρόμοιοι με αυτούς των ΟΦΗ, Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ, στον ρεπόρτερ της ΑΕΚ κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι αλλαγές θα ήταν δραστικές και άμεσες.

Επίσης, θέμα σχολιασμού αποτελεί και η ψυχολογία των παικτών. Ως παράδειγμα έδωσε τη κόκκινη του Μοχαμαντί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. O ρεπόρτερ τονίζει πως ακόμα και αν οι «κιτρινόμαυροι» κέρδιζαν 3-0, υπήρχε η ανησυχία μιας τυχόν ανατροπής.

Για να αλλάξει αυτό το κλίμα, θα πρέπει στην Ένωση να γίνουν ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας. Ενώ το μεγαλύτερο φταίξιμο στη φετινή πορεία της ΑΕΚ δεν οφείλεται στον Γιαννίκη

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων του OverFM, αν υπάρχει θέμα Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ και κατά πόσο ο πολύπειρος προπονητής θα μπορούσε να αλλάξει τη κατάσταση, ο Κώστας Τσίλης θεωρεί ότι με τη παρούσα κατάσταση, ο Πορτογάλος κόουτς δε θα δεχτεί να έρθει στην ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags