Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν με τα Ερυθρόλευκα δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μασούρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι στον Πειραιά από το 2019, με τους πρωταθλητές να έχουν πληρώσει στον Πανιώνιο 400 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει σε 147 συμμετοχές του να σκοράρει 38 φορές αλλά και να δώσει 17 ασίστ εκτοξεύοντας παράλληλα τις μετοχές του καθώς φεύγοντας από τη Νέα Σμύρνη κόστιζε μόλις 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σήμερα, σύμφωνα με το tranfermarkt, αξίζει 7,5 εκατομμύρια.

 

Μάλιστα ο Μασούρας είναι άκρως εντυπωσιακός στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, έχοντας 15 συμμετοχές στο Europa League και άλλες 12 στο Champions League, με αποκορύφωμα φυσικά τον αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη όπου βρήκε δύο φορές δίχτυα και έφτιαξε το τρίτο γκολ των Ερυθρόλευκων σε ένα ιστορικό βράδυ για τον σύλλογο. Την ίδια στιγμή ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας 23 τρεις φορές, έχοντας και τρία τέρματα, κάτι που φυσικά είχε ως αποτέλεσμα πολλές ομάδες να έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω του.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ του εξωτερικό η Τράμπζονσπορ φαίνεται να έχει πολύ ψηλά στην λίστα της τον Γιώργο Μασούρα και μάλιστα θέλουν να κάνουν κρούση το προσεχές καλοκαίρι, σε μια κίνηση που θα ενισχύσει τους Τούρκους σε περίπτωση που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα ενόψει του νέου Champions League.

 

Άλλωστε ο σύλλογος της Τραπεζούντας τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στο… μάτι Έλληνες ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει καταφέρει να… εκτινάξει τις αποδόσεις τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την υπόθεση του Τάσου Μπασασέτα που έφυγε από την ΑΕΚ το 2019 με 500 χιλιάδες ευρώ για την Αλάνια και αξία 1,5 εκατομμύριο και σήμερα κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια έχοντας με την Τράμπζονσπορ 45 συμμετοχές με 14 γκολ και 10 ασίστ.

 

Ακόμα μια παρόμοια υπόθεση είναι και ο Μανώλης Σιώπης το 2019 έφυγε από τον Άρη με 500.000 ευρώ και αξία ενός 1 εκατομμυρίου και αυτός για την Αλάνια και φέτος έγινε και αυτός μέλος της ελληνικής… παροικίας της Τραμπζονσπορ, ενώ κοστολογείται πλέον στα 3,8 εκατομμύρια που είναι η υψηλότερη τιμή της καριέρας του ως τώρα. Παράλληλα θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως και ο Γιώργος Κυριακόπουλος είχε ακουστεί έντονα τον χειμώνα ως στόχος των Τούρκων όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Μένει να δούμε αν στο θέμα Μασούρα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  10 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στην ΑΕΚ, όχι παίκτες - Την πάτησε με Γιαννίκη, ήθελε τον "Στρατηγό"