Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απόδοση-ταμάμ απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Διπλασιάζεις τα λεφτά του - Τι παίζεις στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 10:15:00

Απόδοση-ταμάμ απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Διπλασιάζεις τα λεφτά του - Τι παίζεις στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

του Δημήτρη Σκούφου
Απόδοση-ταμάμ απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Διπλασιάζεις τα λεφτά του - Τι παίζεις στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο κυνικός Ολυμπιακός που βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, η έδρα και το άσχημο κλίμα για Γιαννίκη.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Σπουδαίο ματς για την 23η αγωνιστική της Super League διεξάγεται απόψε (19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την αγχωτική πρόκριση στην παράταση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, την ώρα που το κλίμα στην Ένωση είναι πολύ βαρύ, μετά τον αποκλεισμό σοκ από τον ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και γενικά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Η ατμόσφαιρα γύρω από τον Αργύρη Γιαννίκη είναι "ηλεκτρισμένη" και όσο κι αν ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει ότι η ΑΕΚ πάει για τη νίκη, αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Όχι μόνο λόγω καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης, αλλά και λόγω έδρας, ακόμα και με παρουσία μόλις 1.000 ατόμων στο πλευρό του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκει τρόπους να καλύπτει όποιες αδυναμίες της ομάδας του και ξέρει ότι απέναντί του έχει έναν αντίπαλο (Γιαννίκη) που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί.

Έτσι λοιπόν, η φόρμα των τελευταίων αγώνων, το κάκιστο κλίμα στην Ένωση, αλλά και ο κυνικός Ολυμπιακός που ξέρει να παίρνει τέτοια ματς ακόμα και στην κακή του ημέρα, μας οδηγούν στον άσο του 1.65 στη Novibet, ή αλλιώς συνδυαστικά στον άσο μαζί με όβερ 1,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags