Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση του Απόλλωνα για τους οπαδούς του ΠΑΟ ενόψει του αγώνα - Τι θα ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 21:07:00

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση του Απόλλωνα για τους οπαδούς του ΠΑΟ ενόψει του αγώνα - Τι θα ισχύει

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση του Απόλλωνα για τους οπαδούς του ΠΑΟ ενόψει του αγώνα - Τι θα ισχύει

Οι Πράσινοι αγωνίζονται την Τετάρτη (16/2) με την Ελαφρά Ταξιαρχία στην Ριζούπολη και οι γηπεδούχοι έβγαλαν ανακοίνωση για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Απόλλων Σμύρνης: Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη (16/2) στην Ριζούπολη από την Ελαφρά Ταξιαρχία για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να εκδίδουν ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνουν πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους οπαδούς των Πρασίνων.

"Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:30, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, για ακόμα μία φορά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν πρόστιμα, τα οποία αδυνατούμε να πληρώσουμε.

Είναι ακόμα ένας αγώνας, στον οποίο εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε φίλους της ομάδας μας. Με τιμή 10,00 ευρώ, οι φίλοι του Απόλλωνα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:00 έως τις 17:00 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα του αγώνα, από τις 12:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο.

Δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους καλούμε να μην έρθουν στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags