Facebook Pixel Άρης: Τελος ο Μαντζιος πριν τον ΠΑΟΚ - Το πρώτο όνομα για Άρη - Αποφασιζει ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 22:28:00

Τελος ο Μαντζιος πριν τον ΠΑΟΚ - Το πρώτο όνομα για Άρη - Αποφασιζει ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Τελος ο Μαντζιος πριν τον ΠΑΟΚ - Το πρώτο όνομα για Άρη - Αποφασιζει ο Καρυπίδης

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη! Τι ψάχνει ο Θόδωρος Καρυπίδης για τον αντικαστάτη του και ποιος θα καθίσει στον πάγκο στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες πριν από το κυριακάτικο (20/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μάντζιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στην οποία οι δύο άνδρες αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει στη συνέχεια τα νέα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και η διοίκηση του Άρη κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του Μάντζιου και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει επαφές με ξένο προπονητή ώστε να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Παράλληλα, ο Απόστολος Τερζής είναι "standby" προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εάν οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν βρει το νέο τους προπονητή μέχρι την Κυριακή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags