Facebook Pixel Άρης: Ραγδαίο ρεπορτάζ στον Άρη - Εξετάζει λάτιν προπονητή - Τι γίνεται με Κάναντι και Αναστόπουλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 12:12:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ στον Άρη - Εξετάζει λάτιν προπονητή - Τι γίνεται με Κάναντι και Αναστόπουλο

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ στον Άρη - Εξετάζει λάτιν προπονητή - Τι γίνεται με Κάναντι και Αναστόπουλο

Ρεπόρτερ των Κίτρινων ανέλυσε το πώς έχει η κατάσταση για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου.

Άρης: Ο Αλέξης Σαββόπουλος ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους της λύσης της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιο.

«Ο Μάντζιος στηρίχτηκε περισσότερο από κάθε άλλον από τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα δεν άφησαν άλλη επιλογή. Το είχε αρκετό καιρό στο μυαλό του και ακόμη κι αν συνέχιζε ως το καλοκαίρι, θα αποχωρούσε τότε. Ο Μάντζιος σεβάστηκε τον σύλλογο, ήξερε που ήρθε, η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο επί των ημερών του, αλλά ήρθε η ώρα για την αλλαγή», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στο πώς έχουν τα δεδομένα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο.

«Όποιος επιλεγεί θα γίνει με γνώμονα και για την επόμενη σεζόν, όχι μόνο για το υπόλοιπο της φετινής. Υπάρχει μία περίπτωση… λάτιν προπονητή που θεωρείται καλή και μπορεί να δώσει προοπτική στην ομάδα. Δεν νομίζω να προχωρήσει η περίπτωση του Κάναντι, ούτε του Αναστόπουλου. Έλληνας προπονητής δεν είναι εύκολο να στεριώσει στον Άρη, δεν νομίζω να μπει σε τέτοια διαδικασία και λογικά ο Καρυπίδης θα πάει σε επιλογή από το εξωτερικό. Μέχρι νεωτέρας στον πάγκο θα είναι ο Τόλης Τερζής και ο Πασχάλης Μελισσάς. Πιθανώς να είναι και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags