Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής της Super League 1 (16/2,18:30,Cosmote Sport 2, Over FM 104,9, overfm.gr). O ρεπόρτερ του «Τριφυλλιού» Βασίλης Μοιρώτσος ανέλυσε στον Over FM και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανο Αβραμίδη όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους «Πράσινους».

Ιωαννίδης η αλλιώς…Λουκάκου!

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης των συμπαικτών του οι οποίοι τον αποκαλούν περιπαικτικά Λουκάκου. Αιτία είναι η σωματοδομή που έχει ο Έλληνας φορ αλλά και το ότι έχει τον Βέλγο επιθετικό ίνδαλμα.

Εύκολο αλλά και κρίσιμο το ματς με τον Απόλλωνα

Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει το πιο εύκολο ματς στο πρωτάθλημα. Με δεδομένη την βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα των «Πρασίνων» (ήττες με ΠΑΟΚ,ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης), έχει βρεθεί με κάποιο τρόπο με την πλάτη στον τοίχο. Ειδικά αν ο Άρης πάρει πίσω τους έξι βαθμούς από το CAS. Εκεί τότε θα μιλάμε για μονομαχία Παναθηναϊκού-Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα μετά την νίκη των Ηπειρωτών επί των «Κίτρινων με 2-0.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει όλα τα ματς σαν τελικούς για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω αλλά και να κρατήσει επαφές με τις πάνω θέσεις. Μαζί με όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με την Λαμία. Για τα οποία δεν έχουν οριστεί ακόμα ημερομηνίες.

Εκ νέου φαβορί για βασικός ο Διούδης,δύσκολα ο Μαουρίσιο

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα για το ματς της Τετάρτης (16/2) δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές. Μεγάλες πιθανότητες για την θέση του τερματοφύλακα συγκεντρώνει και πάλι ο Σωκράτης Διούδης ο οποίος έχει ένα καλό μομέντουμ το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά τον Μαουρίσιο, δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα.

Η λειψανδρία στην αγορά των ελεύθερων οδήγησε στην παραμονή Ιωαννίδη

Τέλος ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε και για την υπόθεση του ενδεχόμενου μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη. Η βασική αιτία που δεν έφυγε τελικά ο Έλληνας επιθετικός είναι ότι θα υπήρχε έλλειψη φορ. Αν αυτό τελικά γινόταν πράξη, ο Παλάσιος θα άλλαζε θέση και θα προοριζόταν για φορ. Πέραν αυτού οι πιθανότητες απόκτησης φορ από την αγορά των ελεύθερων ήταν απειροελάχιστες.