Facebook Pixel Άρης: Απίστευτο! Ο Μάντζιος φεύγει από τον Άρη έχοντας σπάσει απίθανο ρεκόρ - Δεν το περίμενε κανείς
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 17:41:00

Απίστευτο! Ο Μάντζιος φεύγει από τον Άρη έχοντας σπάσει απίθανο ρεκόρ - Δεν το περίμενε κανείς

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Μάντζιος φεύγει από τον Άρη έχοντας σπάσει απίθανο ρεκόρ - Δεν το περίμενε κανείς

Για δεκαεφτά μήνες έμεινε στον Κίτρινο πάγκο ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, καταφέρνοντας να σπάσει ένα... στοιχειωμένο ρεκόρ 15 ετών στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να γίνει και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των Κίτρινων ο Άκης Μάντζιος, που όμως κατάφερε να μείνει στην ομάδα 17 μήνες, χρόνος που τον κάνει να είναι ο μακροβιότερος προπονητής εδώ και 15 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2006 και τον ερχομό του Γκιγιέρμε Όγιος μέχρι και σήμερα υπάρχουν 22 τεχνικοί που έχουν περάσει από τους Κίτρινους, μέσα σε αυτούς και 5 υπηρεσιακοί, με τον Έλληνα τεχνικό να μένει περισσότερο καιρό ακόμα και από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που προσελήφθη τον Νοέμβριο του 2009 και αποχώρησε τον Γενάρη του 2011 μετρώντας 14 μήνες συνεργασίας.

Παράλληλα ο Άρης είχε στο τιμόνι τον Άκη Μάνζιο για περισσότερα παιχνίδια από όλους τους άλλους προπονητές και συγκεκριμένα για 66 αγώνες, μετρώντας 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες, ενώ το ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας τον Σεπτέμβρη του 2020, ενώ αποχωρεί και πάλι μετά από αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags