Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερή ατάκα από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν περίμενα να ανέβει η ομάδα" - Τι να κάνει με Μίντιλαντ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 23:45:00

Φοβερή ατάκα από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν περίμενα να ανέβει η ομάδα" - Τι να κάνει με Μίντιλαντ

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν περίμενα να ανέβει η ομάδα" - Τι να κάνει με Μίντιλαντ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και στάθηκε την εικόνα της ομάδας που τον εντυπωσίασε.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε για την εικόνα του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ξεχώρισε τον Κούρτιτς αλλά και τον αγώνα με τη Μίντιλαντ.

«Επεσα έξω και εγώ δεν περίμενα να ανέβει ο ΠΑΟΚ μετά το κακό ξεκίνημα. Μπράβο στους παίκτες και στον προπονητή. Πιστεύω πως όλο αυτό έχει γίνει λόγω του μετάλλου που έχει αποκτήσει η ομάδα. Όταν θέλεις κάτι πολύ, δουλεύεις και έρχεται. O ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σε κάθε θέση δύο ετοιμοπόλεμους παίκτες. Πρέπει να πιστέψουμε στα παιδιά».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Ο Κούρτιτς. Σε 1-2 μόνο ματς δεν ήταν καλός, έχει δείξει γενικότερα την ποιότητά του. Θα τον ήθελα και κόντρα στη Μίντιλαντ, ωστόσο κάποια στιγμή και αυτός να ξεκουραστεί».

Για τον αγώνα με τη Μίντιλαντ: «Για μένα ο προπονητής πρέπει να δοκιμάζει αυτό που ξέρει, να μην ρισκάρει, αν είναι να κάνει κάποια δοκιμή να το κάνει προς το τέλος του αγώνα», είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags