Facebook Pixel Άρης: Μόνο έτσι θα κρατούσε τη θέση του ο Μάντζιος - Δεν έφταιγε αυτός για όλα - Γιατί τον... αποθεώνουν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-17 17:46:00

Ο Μπούργος δεν είναι... Μάντζιος - Μόνο έτσι θα κρατούσε τη θέση του - Γιατί τον... αποθεώνουν!

Sportdog Team
Ο Μπούργος δεν είναι... Μάντζιος - Μόνο έτσι θα κρατούσε τη θέση του - Γιατί τον... αποθεώνουν!

Η... έξτρα δουλειά του Μάντζιου θα λείψει πολύ από τον Άρη.Οι λόγοι που οδήγησαν τον Καρυπίδη στο "διαζύγιο" με τον Έλληνα προπονητή και το κενό που καλούνται να καλύψουν οι Θεσσαλονικείς.

Άρης - Άκης Μάντζιος: Παρελθόν αποτελεί από τους Κίτρινους εδώ και λίγες μέρες ο Έλληνας τεχνικός, αφού ο Θοδωρής Καρυπίδης αποφάσισε ότι το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
 
Με αποτέλεσμα ο σύλλογος να γυρίζει σελίδα, προκειμένου να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη. Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια πράγματα για τον Μάντζιο, που είχε έρθει σε μια δύσκολη περίοδο για τον Άρη και τα είχε καταφέρει εξαιρετικά.
 
Μάλιστα, αυτό που υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είναι ότι αν οι Κίτρινοι είχαν τους 6 βαθμούς που δεν έχουν λόγω της γνωστής συνθήκες, δεν θα κουνούσε κανένας φέτος τον Μάντζιο.

 
Αυτό που προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη, είναι ότι ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έδωσαν ψυχή και σώμα στην ομάδα! Καθημερινά αφιέρωναν αμέτρητες ώρες στην ομάδα, όχι μόνο για την αγωνιστική προετοιμασία της αλλά και για άλλα θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης δεν έχει τεχνικό διευθυντή και, σε έναν βαθμό, τον ρόλο του τον έπαιζε ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του.
 
Ανεξάρτητα από την μπάλα που έπαιξε η ομάδα, το αν σκόραρε εύκολα ή όχι και όλα αυτά τα όμορφα που του χρεώνουν, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάντζιος έδωσε πολλά περισσότερα από όσα δίνει ένας προπονητής σε μια ομάδα. Και αυτό, για παράδειγμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα το έχει ο νέος προπονητής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται... τρελαμένος ο Μπούργος - "Θα τα αλλάξουμε όλα στον Άρη" - Τρομερή ατάκα για Καρυπίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags