Facebook Pixel Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Υπάρχει και... 3ο ημίχρονο στο Αγρίνιο - Επίθεση από παίκτη του Παναιτωλικού στον Ιωαννίδη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 00:05:00

Υπάρχει και... 3ο ημίχρονο στο Αγρίνιο - Επίθεση από παίκτη του Παναιτωλικού στον Ιωαννίδη! (Vid)

Sportdog Team
Υπάρχει και... 3ο ημίχρονο στο Αγρίνιο - Επίθεση από παίκτη του Παναιτωλικού στον Ιωαννίδη! (Vid)

Η γενικευμένη ένταση στο φινάλε του Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, η υβριστική επίθεση στον Φώτη Ιωαννίδη και η "συγγνώμη" που ακολούθησε μπροστά στην κάμερα.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αγρίνιο, καθώς σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ παικτών των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Αλέξανδρος Μαλής του Παναιτωλικού επιτέθηκε φραστικά στον Φώτη Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη.

Υπήρξε μια ένταση με τον Ιωαννίδη μέσα στο παιχνίδι. Συγγνώμη στους ανθρώπους του Παναιτωλικού γιατί η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και δεν είναι αυτή που αρμόζει. Ό,τι γίνεται στο παιχνίδι πρέπει να μένει εκεί. Υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά η αντίδρασή μου ήταν απαράδεκτη. Συγγνώμη ξανά», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαλής.

Στη συνέχεια, δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έκανε και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για το περιστατικό και απάντησε το εξής:

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό. Τον παίκτη αυτόν δεν τον ήξερα, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Τον άκουσα πριν δύο μέρες στην ανάλυση που κάναμε. Εντελώς ξαφνικά χωρίς να με γνωρίζει χρησιμοποίησε ένα υβριστικό λεξιλόγιο. Η συγγνώμη τα λέει όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags