Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Γι’ αυτό επιστρέφει ο Μήτρογλου - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Καρυπίδης - Δεν είναι... μάγος ο Μπούργος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 18:32:00

Γι’ αυτό επιστρέφει ο Μήτρογλου - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Καρυπίδης- Δεν είναι... μάγος ο Μπούργος

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό επιστρέφει ο Μήτρογλου - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Καρυπίδης- Δεν είναι... μάγος ο Μπούργος

Η απόφαση στον Άρη για τον Έλληνα φορ και η κατάστασή του. Θα εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που θα του δώσει ο νέος προπονητής και πόσο γρήγορα θα μπορέσει να αγωνιστεί; Οι Κίτρινοι έχουν δώσει πάρα πολλά χρήματα στους επιθετικούς και δεν έχουν γκολ...

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Το όνομα του Έλληνα επιθετικού έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Κίτρινων το τελευταίο διάστημα, μετά από την έλευση του Χερμάν Μπούργος στην ομάδα, δεδομένου ότι ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται ότι θέλει να πιάσει το νήμα στον σύλλογο από την αρχή.

 

Τι σημαίνει, πρακτικά αυτό; Ότι θα δει όλους τους διαθέσιμους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και, μέσα σε αυτούς, είναι ο Μήτρογλου - Αλλά και ο Ντουάρτε. Δύο παίκτες που έχουν υψηλά συμβόλαια για τα δεδομένα του συλλόγου και ο Μάντζιος τούς είχε θέσει στο περιθώριο.

 

Το πρόβλημα που έχει ο Άρης φέτος όμως στο σκοράρισμα από τους επιθετικούς του, είναι που φέρνει στο επίκεντρο τον πεπειραμένο άσο, καθώς δεδομένα ο Κώστας Μήτρογλου αν βρεθεί σε καλή φόρμα είναι μια μηχανή των γκολ. Το έχει αποδείξει σε Ελλάδα και Ευρώπη αν και, όντως, τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει καθοδική πορεία.

 

Το sportdog έψαξε, ρώτησε και έμαθε τι ισχύει με την περίπτωση του Μητρογκόλ, δεδομένου ότι ναι μεν ο Μπούργος σκοπεύει να του δώσει ευκαιρία, αλλά ο παίκτης είναι εδώ και μήνες σε ατομικό πρόγραμμα! Μάλιστα, οι πληροφορίες που συλλέξαμε είναι ότι έχει κάποια παραπανίσια κιλά, ενώ υπάρχουν συνεργάτες μας από τη Θεσσαλονίκη που μας μετέφεραν συγκεκριμένα: "Έχουμε μήνες να τον δούμε να παίζει. Μόνο σε καφετέριες και μπαράκια τον βλέπουμε"!

 

Το συμβόλαιό του είναι στις 650.000 ευρώ τον χρόνο, άρα πολύ υψηλό, και ο Μπούργος θα κάνει μια προσπάθεια για να τον ξαναφέρει σε καλή κατάσταση για να παίξει. Αλλά όπως μας είπαν, ξανά, οι συνεργάτες από τη Θεσσαλονίκη "Ο Μπούργος είναι προπονητής, όχι μάγος"!

 

Συμπερασματικά, όλα δείχνουν ότι ο Μήτρογλου θα έχει την ευκαιρία για να παίξει ξανά μπάλα στο Άρη, υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που έχει άλλο ειδικό βάρος σε σχέση με τον Άκη Μάντζιο. Κατ' επέκταση μπορεί να εμπνεύσει διαφορετικά έναν ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις του Μήτρογλου. Παρόλα αυτά η αποχή από τους ρυθμούς ομάδας ( δηλαδή με προπονήσεις που κάνει όλο το ρόστερ και, κυρίως, με τη συμμετοχή σε αποστολές και αγώνες) εδώ και τόσους μήνες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

 

Ειδικά για ένα βαρύ σκαρί, όπως είναι αυτό του Μήτρογλου, που ακόμα και σε περίοδο που ήταν σε φουλ ρυθμούς με τη Μαρσέιγ (μέχρι πριν από 1,5 χρόνο δηλαδή), έδειχνε να μην έχει αυτή η σπιρτάδα αλλά και την ταχύτητα που χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιστροφή Μήτρογλου στον Άρη - Αυτή ήταν η απαίτηση Μπούργος σε Καρυπίδη - Ζήτησε επτά..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags