Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτά θα πει ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Πόσο κόσμο θα έχει με ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 13:35:00

"Αυτά θα πει ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Πόσο κόσμο θα έχει με ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Αυτά θα πει ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Πόσο κόσμο θα έχει με ΑΕΚ"

Ο Τάσος Νικολογιάνης αναφέρθηκε στην αυριανή συνέντευξη Τύπου για τον Βοτανικό αλλά και στο πως θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Την… ατζέντα της επικείμενης συνέντευξης Τύπου του Κώστα Μπακογιάννη, με τον Δήμαρχο Αθηνάινων να μιλάει για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο ο Μπακογιάννης θα παρουσιάσει τις συμβάσεις, στη συνέχεια θα τις περάσει στο Δ.Σ. του Δήμου Αθηναίων. Ο Ερασιτέχνης θα αναρτήσει τις συμβάσεις στο site του και πάνω σε αυτές θα ψηφίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ανάλογα με το τι θα ψηφίσει ο κόσμος, θα αποφασιστεί και αν θα πάει στον Βοτανικό. Όπως λέει και το δελτίο Τύπου, θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες που αφορούν σε ποσά, υποχρεώσεις, πως θα γίνει το γήπεδο, τι δίνει ο ΑΟ, η ΠΑΕ, τι περιλαμβάνει το πλάνο Υπάρχει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά πρέπει να το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Έχει ήδη καθυστερήσει πάντως η ιστορία, είναι μια ταλαιπωρία εδώ και χρόνια και σωστά υπάρχει επιφυλακτικότητα από όλους», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς, που έχει ουσιαστικά μια θέση μόνο ανοιχτή.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι, με 8.000 εισιτήρια να κυκλοφορούν για το κυριακάτικο ματς, θα εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags