Facebook Pixel Super League: Νέα ανατροπή με την διαγραφή Κουτσιαύτη από την ΕΠΣ Άρτας - Τι έγινε
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 22:15:00

Νέα ανατροπή με την διαγραφή Κουτσιαύτη από την ΕΠΣ Άρτας - Τι έγινε

Sportdog Team
Νέα ανατροπή με την διαγραφή Κουτσιαύτη από την ΕΠΣ Άρτας - Τι έγινε

Απολύτως νόμιμοι είναι οι ορισμοί του Αριστομένη Κουτσιαύτη από την ΚΕΔ, καθώς δεν υφίσταται περίπτωση διαγραφής του από την ΕΠΣ Άρτας, όπως είχε βγει προς τα έξω τις τελευταίες ώρες.

Super League: Απολύτως νόμιμοι είναι οι ορισμοί του Αριστομένη Κουτσιαύτη από την ΚΕΔ, καθώς δεν υφίσταται περίπτωση διαγραφής του από την ΕΠΣ Άρτας, όπως είχε βγει προς τα έξω τις τελευταίες ώρες.

Αυτό, διότι πρώτα απ' όλα η ΕΠΣ δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή διαιτητή, παρά μόνον η ΚΕΔ.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποια Ένωση είναι καταγγελία προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εφόσον ένας διαιτητής δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, δηλαδή δεν πληρώνει τα ποσοστά του (πλέον δεν υπάρχουν ποσοστά, αλλά ένα εφάπαξ 1.000 ευρώ) ή αρνείται να αγωνιστεί στα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος όταν δεν ορίζεται στις εθνικές κατηγορίες από την ΚΕΔ. Αυτό ισχύει ακόμη και για διαιτητές τοπικού.

Ο Κουτσιαύτης είχε πληρώσει κανονικά το ποσό των 1.000 ευρώ που όφειλε τον προηγούμενο μήνα και λίγα 24ωρα μετά “διεγράφη” από την ΕΠΣ Άρτας. Σε ό,τι αφορά το αν αγωνιζόταν ή όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, πράγματι απείχε τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί η ΚΕΔ από την αρχή της χρονιάς τον είχε ορίσει και στις 21 πρώτες αγωνιστικές, ως τις αρχές Φλεβάρη δηλαδή, είτε ως πρώτο διαιτητή, είτε ως 4ο είτε ως VAR.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags