Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το σημείο που προκαλεί μετά την αποχώρηση Γιαννίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 16:36:00

Το σημείο που προκαλεί από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση Γιαννίκη!

του Δημήτρη Σκούφου
Το σημείο που προκαλεί από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση Γιαννίκη!

Ντέρμπι Δικεφάλων διεξάγεται απόψε στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εξ αναβολής αγώνα δίνουν οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που έφερε και την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της, ενώ ο ΠΑΟΚ από την ισοπαλία 1-1 με τον Ιωνικό στην Τούμπα, ύστερα από την μεγάλη του πρόκριση στους "16" του Europa Conference League.

Στην θεωρία οι Θεσσαλονικείς είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τους Κιτρινόμαυρους, ωστόσο μια αλλαγή προπονητή μπορεί να αποτελέσει "ηλεκτροσόκ" για τους παίκτες της ΑΕΚ, κάτι που μας ωθεί και στην σημερινή μας πρόταση.

Με την λογική ότι και ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα δεύτερος και προετοιμάζεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα πλέι οφ, αλλά και το γεγονός ότι στην Ένωση θα μπουν με άλλη ψυχολογία μετά την αποχώρηση Γιαννίκη, καταλήγουμε στην επιλογή του άσου, που στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags