Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γιατί ήθελαν πλέι οφ οι άλλοι; - Ανεβασμένος ο Μαντί Καμαρά - Τελειώνει Έλληνας άσος από Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-03 17:54:00

"Γιατί ήθελαν πλέι οφ οι άλλοι; - Ανεβασμένος ο Μαντί Καμαρά - Τελειώνει Έλληνας άσος από Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Γιατί ήθελαν πλέι οφ οι άλλοι; - Ανεβασμένος ο Μαντί Καμαρά - Τελειώνει Έλληνας άσος από Ολυμπιακό"

Η... φρεσκάδα και η βελτίωση που παρουσιάζουν στα δύο τελευταία παιχνίδια οι Πειραιώτες και οι πρώτες αποφάσεις για το καλοκαίρι.
 

Ο Γιώργος Νοικοκύρης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM σχετικά με την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στα τελευταία παιχνίδια αλλά και τις περιπτώσεις των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Αρχικά, μίλησε για την διαδικασία των πλέι οφ. Θεώρησε ότι αδίκως ζητούσανε τόσα χρόνια όλες οι υπόλοιπες ομάδες να έχουμε πλέι οφ, καθώς ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά παίρνει εύκολα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Έπειτα, στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ανέφερε ότι ο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει 20 παίκτες στα τελευταία δύο ματς και γενικά υπάρχει φρεσκάδα. Πολλοί παίκτες έχουν ανεβάσει την ατομική τους επίδοση. Μέσα σε αυτούς είναι ο Μαντί Καμαρά, ο Μάριος Βρουσάι (που ήταν εκ των κορυφαίων χθες κόντρα στον Αστέρα) και ο Βαλμπουενά.

Επίσης, μίλησε για την περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσο. Ο Ανδρούτσος, πήρε ευκαρίες αλλά φαίνεται πλέον δεν υπολογίζεται. Κατά πάσα πιθανότητα, το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Πέντρο Μαρτίνς, έχει αποφασίσει με ποιους παίκτες θα κινείται.

Τέλος, ο Γιώργος Νοικοκύρης, στάθηκε στο ότι ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να μείνουν στην ομάδα οι Αβραάμ, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά. Είναι παίκτες που βοηθάνε πολύ στα αποδυτήρια. Στην περίπτωση του Ελ Αραμπί βέβαια και αγωνιστικά (και ο Βαλμπουενά όταν αγωνίζεται).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags