Ολυμπιακός – Ματιέ Βαλμπουενά: Θέλει να μείνει σαν τρελός! Δίψα για δράση - Τί θα πει με Μαρινάκη; Οι προθέσεις του Γάλλου είναι να μείνει στο λιμάνι. Τα σενάρια για τις Ακαδημίες και η αλήθεια του γηπέδου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε τον φάκελο της παραμονής τριών ποδοσφαιριστών ήτοι οι Ελ Αραμπί, Αβραάμ και Βαλμπουενά. Τα δεδομένα για τον Γάλλο είναι λίγο διαφορετικά από των δύο προηγούμενων καθότι κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του μέχρι πρότινος.

Πλέον όμως έχουν ξεκαθαριστεί οι προθέσεις του. Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρει το «Φως», ο Βαλμπουενά θέλει σαν τρελός να μείνει! «Βαλμπουενά και Μαρινάκης αποφασίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει να βοηθά τον Ολυμπιακό ο Γάλλος σταρ με την ατελείωτη δίψα για δράση», επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ την εφημερίδα «Τα Νέα», ο γερόλυκος ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση μόνιμης κατοικίας. Αναζητά να αγοράσει σπίτι και σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην Αθήνα.

Όσον αφορά τη θέση του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό υπήρξαν σενάρια που έλεγαν, ότι από τη στιγμή που ο Ζοσέ Ανιγκό ανέλαβε τη θέση τού επικεφαλής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο Βαλμπουενά είναι πιθανό να αξιοποιηθεί σε πρώτη φάση από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η απόδοσή του ποδοσφαιριστή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δείχνει, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο στο πρωτάθλημα, μετατρέποντας το στείρο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 5-1 χάρη στον Γάλλο.