Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει... χρυσάφι ο Μπότο - Τεράστιο deal για τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - Επτά εκατομμύρια σε Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-05 12:08:00

Φέρνει "χρυσάφι" ο Μπότο - Τεράστιο deal για τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - Επτά εκατομμύρια σε Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φέρνει "χρυσάφι" ο Μπότο - Τεράστιο deal για τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - Επτά εκατομμύρια σε Σαββίδη!

Αλλάζει επίπεδο ο Δικέφαλος, ετοιμάζουν μεγάλη μεταγραφή. Πώς ο Ζοσέ Μπότο "τρέχει" μία πώληση που θα φέρει πάρα πολλά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, για έναν παίκτη που δεν θα λείψει ιδιαίτερα στην ομάδα. Η κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα και οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι.

Την καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ διανύει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς η νέα θέση (λόγω συνθηκών αλλά και αγωνιστικού προσανατολισμού) που του έχει δώσει ο Λουτσέσκου, φαίνεται ότι του ταιριάζει γάντι.

Ο Βραζιλιάνος άσος παίζει κάπως σαν 6άρι στη θέση 10, όπως δηλαδή αξιοποιούσε στην αρχή τής σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό, προκειμένου να υπάρχει από ψηλά στο γήπεδο πίεση στον αντίπαλο, να κλέβει μπάλες κ.λπ.

Προφανώς ο Ντόουγκλας δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τι περίτεχνες ενέργειες, θα δώσει τις σούπερ μπαλιές, θα κάνει το κάτι παραπάνω για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Αλλά βοηθάει για να κάνει ο αντίπαλος το πρώτο λάθος, να υπάρχει ένταση και πίεση από ψηλά κ.λπ.

Πάμε στον πυρήνα του ρεπορτάζ: Σε αυτή τη νέα θέση ο Βραζιλιάνος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και, ήδη, φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα γύρω από την περίπτωσή του.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του Αουγκούστο και υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να προχωρήσει η μεταγραφή (Δικέφαλος, Ντόουγκλας, ενδιαφερόμενος σύλλογος).

Προφανώς μέχρι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά ας κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας ότι ο Μπότο ασχολείται με το θέμα, το ψάχνει, και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κάνει μια σούπερ πώληση στον Δικέφαλο. Που να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε δώσει τον Δημήτρη Πέλκα με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για δύο κορυφαία ονόματα - Φεύγουν από Ρωσία λόγω πολέμου!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags