Την… απεξάρτηση που χρειάζεται η ΑΕΚ από την εμμονή του 4-2-3-1 υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου (και με αφορμή τη χρησιμοποίηση Χατζισαφί στα χαφ) εκτίμησε ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θ’ αποδειχθεί προσκολλημένος σε μια διάταξη, όπως ο Γιαννίκης.
Εκτίμησε λοιπόν ότι στα πλέι-οφ θ’ αναζητήσει κι άλλες τακτικές προσεγγίσεις και εναλλακτικές επιλογές, ούτως ώστε να εμφανίσει μια ομάδα ευέλικτη, που θα μπορεί να διεκδικεί σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα που χρειάζεται.
Εξάλλου τόνισε ότι είναι αναγκαίο πλέον για την «Ένωση» να… ζευγαρώσει επιτέλους δυο νίκες και προέβλεψε ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση της μάχης για την Ευρώπη θα παίξει το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο