ΑΕΚ: Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά την υπόθεση Χάμαρμπι και Μουαμέρ Τάνκοβιτς σύμφωνα με τα Μέσα της Σουηδίας κάτι που έχει να κάνει με την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη από την ομάδα και την ανάληψη καθηκόντων από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.
«Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον άνοιξε την υπόθεση της μεταγραφής του Τάνκοβιτς και ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Τάνκοβιτς. Βέβαια μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων για τον παίκτη στην ΑΕΚ καθώς με Οφρυδόπουλο μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Με τον νέο προπονητή, ο 27χρονος μπορεί να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και ίσως παίζει περισσότερο στην Ελλάδα. Αν ο Τάνκοβιτς αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ, τότε θα σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή στη Χάμαρμπι», αναφέρει το δημοσίευμα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο