Facebook Pixel Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Χοντρά θέματα για Κριχόβιακ - Του τα... χώνουν άσχημα από την Ρωσία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 22:07:00

Χοντρά θέματα για Κριχόβιακ - Του τα... χώνουν άσχημα από την Ρωσία

Sportdog Team
Χοντρά θέματα για Κριχόβιακ - Του τα... χώνουν άσχημα από την Ρωσία

Δριμεία επίθεση δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Πολωνός ποδοσφαιριστής από Ρώσους με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κράσνονταρ λόγω της εισβολής που έγινε στην Ουκρανία.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Επίθεση τόσο στον Πολωνό ποδοσφαιριστή όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που αποφάσισαν να φύγουν από την Ρωσία εκμεταλλευόμενοι τις διατάξεις των διεθνών Ομοσπονδιών εξαπέλυσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, Νικολάι Βαλούγιεβ, αλλά και ο βετεράνος γκολκίπερ της Σοβιετικής Ένωσης, Ανζόρ Καβαζασβίλι.

«Αφήστε τους να τρέξουν μακριά. Οι αρουραίοι φεύγουν πάντα όχι μόνο σε ένα πλοίο που βυθίζεται, αλλά και σε μια κατάσταση όπου βρίσκονται υπό πυρά. Οι σωστοί φαντάροι δεν θα μας έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλούγιεβ κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Πολωνού άσου και όχι μόνο.

Παράλληλα ο πρώην τερματοφύλακας της ΕΣΣΔ, Ανζόρ Καβαζασβίλι μίλησε για την συμπεριφορά του νέου παίκτη της ΑΕΚ τονίζοντας πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα... αυγά για να παίξουν στην Ρωσία ζητώντας παράλληλα από τον Κριχόβιακ να να απολογηθεί στην ομάδα της Κράσνονταρ και στη διοίκηση της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags