Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο Πολωνός μέσος Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ περνάει σήμερα ιατρικές εξετάσεις και λογικά προς το απόγευμα θα ανακοινωθεί. Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα είναι το που θα ανακοινωθεί ο 32χρονος χαφ. Στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι, ή στην Αγιά-Σοφιά; Με το δεύτερο σενάριο να είναι το πιο επικρατέστερο, καθώς το νεό γήπεδο θα αποτελέσει «δέλεαρ» για να μείνει ο Κριχόβιακ και μετά το καλοκαίρι.

Θα μείνει και μετά τα play-of;

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Κώστας Τσίλης μιλώντας στον OVER FM χαρακτήρισε ως «περίπλοκη» την υπόθεση του Κριχόβιακ. Αφενός πρέπει να ληθεί το συμβόλαιο μεταξύ του παίκτη και της Κράσνονταρ, για τον οποίο ο ρωσικός σύλλογος ξόδεψε τουλάχιστον 5εκ. ευρώ. Αφετέρου το κασέ του Πολωνού είναι ιδαίτερα ακριβό, καθώς αμοίβεται με 3εκ ευρώ ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις τουλάχιστον στο 1,8 εκ. ευρώ. Πάντως με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ήδη για τα εννέα ματς, αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Super League.

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή αυτή έπαιξε η ΑΜΚ κατά 5εκ ευρώ. Ο Πολωνός προτάθηκε από το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί. Οι μάνατζερ του ήθελαν ο παίκτης να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αυτή την εποχή θα έχει ανταγωνισμό. Και με την έναρξη των play-of, το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ιδανική επιλογή

Κομβικό το ματς με τον ΠΑΟΚ

Όσον αφορά την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ(20/3), ο Κώστας Τσίλης τη σχολίασε ως «κομβική». Εάν η Ένωση καταφέρει και κερδίσει, θα αποβάλει ένα μεγάλο μέρος του άγχους που τη διακατέχει, για την έξοδο στην Ευρώπη. Μη ξεχνάμε άλλωσε ότι την ίδια ώρα ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠαναθηναϊκόΚατά πάσα πιθανότητα ο Κριχόβιακ θα είναι βασικός, είτε δίπλα στον Χατζισαφί είτε στον Σιμάνσκι.

Διαδικασία τοποθέτησης χλοοτάπητα

Τέλος, στον Δικέφαλο έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα στο νέο του γήπεδο. Αυτή θα τελειώσει γύρω στα τέλη Ιουνίου. Έπειτα υπάρχουν θέματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα που θα πρέπει να λύσει η Ένωση. Πριν το πρώτο επίσημο ματς στα Φιλαδέλφεια, θα οργανωθούν κάποια test events, υπό τη παρουσία κόσμου.