Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μεγάλο λάθος με Γιοβάνοβιτς με Κουρμπέλη - Κούρασε τον κόσμο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 14:55:00

"Μεγάλο λάθος Γιοβάνοβιτς με Κουρμπέλη - Κούρασε τον κόσμο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού"

Sportdog Team
"Μεγάλο λάθος Γιοβάνοβιτς με Κουρμπέλη - Κούρασε τον κόσμο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού"

Τα λάθη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γιατί οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν μόνο το διπλό στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ορισμένα λάθη που έγιναν.

Μεγάλο λάθος η τοποθέτηση Κουρμπέλη και Πέρεθ μαζί στον άξονα. Από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα, καθώς και οι δύο είναι αμυντικοί παίκτες. Εκτός αυτού, ο Ισπανός προτιμάει να βρίσκεται μόνος του στο «6» μπροστά από τους αμυντικούς.

Συμπλήρωσε πως και η χρησιμοποίηση του Γκατσίνοβιτς μπροστά τους ολοκλήρωσε το λάθος, καθώς και οι τρεις μαζί έχουν συνυπάρξει από καθόλου έως ελάχιστα λεπτά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πως σα να κουράζει τον κόσμο αυτό το αργό build up από την άμυνα. Χρειάζεται τουλάχιστον 10 πάσες κάθε φορά για να περάσει το κέντρο.

Τελείως διαφορετική η εικόνα με την είσοδο των Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντίνος, έπρεπε να ξεκινήσει ως βασικός, τον χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός.

Ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, στα ευχάριστα η επιστροφή των Ιωαννίδη και Αλεξανδρόπουλου, με τον Βέλεθ να κρίνεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Μετά και την ισοπαλία με την ΑΕΚ, για το «Τριφύλλι» υπάρχει μόνο η νίκη στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και το «χ» θα θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags