Facebook Pixel ΑΕΚ: "Άλλους δύο Κριχόβιακ η ΑΕΚ - Δύσκολα ο Σάντος γιατί... - Αυτός έχασε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 10:00:00

"Άλλους δύο Κριχόβιακ η ΑΕΚ - Δύσκολα ο Σάντος γιατί... - Αυτός έχασε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Άλλους δύο Κριχόβιακ η ΑΕΚ - Δύσκολα ο Σάντος γιατί... - Αυτός έχασε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"

Το μήνυμα Μελισσανίδη, το σκορποχώρι και ο επόμενος προπονητής! Γιατί η Ένωση θέλει κι άλλες μεταγραφές τέτοιου επιπέδου, ποια πρέπει να είναι η ομάδα που θα μπει στην Αγιά Σοφιά, το παρασκήνιο με την πρόσληψη Οφρυδόπουλου και όσα πρέπει να αλλάξουν το καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Πάντα η άποψή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της Ένωσης, καθώς το παρακολουθεί στενά εδώ και πολλές δεκαετίες, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στην ιστορική Ώρα για πολλά χρόνια.

Ο λόγος για τον Διονύση Αβούρη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την Ένωση. και, προφανώς, όσα μας είπε ήταν πολλά και πολύ σημαντικά.

"2+ για να μείνει ο Κριχόβιακ - Ανισορροπία στα αποδυτήρια - Αυτός έχασε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"

"Δεν σημαίνει ότι επειδή έφερε τον Κριχόβιακ θα μείνει και το καλοκαίρι, αν και αυτός έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από την ομάδα του. Αλλά η ομάδα του θα ζητήσει λεφτά, ενώ και αυτός θα ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο. Βέβαια το καλοκαίρι θα χρειαστούν πολλά χρήματα, θα κάνει πάνω από 4 μεταγραφές η ΑΕΚ, αλλά αν ζητήσει 2+ εκατ. ευρώ ο Κριχόβιακ είναι σε θέση να δώσει αυτό το συμβόλαιο; Γιατί θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον άλλους δύο τέτοιους για να μπουν στην Αγιά Σοφιά, επομένως θα δημιουργήσει ανισορροπία μέσα στην ομάδα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Δ. Αβούρης.

Δείχνει πράγματα για την αποφασιστικότητα του Μελισσανίδη αυτή η μεταγραφή;

"Ο Μελισσανίδης είχε δείξει από το καλοκαίρι πράγματα αλλά δυστυχώς δεν του βγήκαν όλα. Είχε την ατυχία να λείψει τρεις μήνες ο Στάνκοβιτς, που θεωρώ ότι δεν θα ήταν σε αυτά τα βαθμολογικά χάλια αν τον είχε η ομάδα - Γιατί ο Τσιτώντας προσπάθησε αλλά δεν είναι επιπέδου Στάνκοβιτς, ενώ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχασε αυτός τα ντέρμπι. Ο Μελισσανίδης έδειξε πράγματα ενόψει Αγιάς Σοφιάς".

"Σκορποχώρι με Γιαννίκη - Έτσι έψησε τον Οφρυδόπουλο ο Τίγρης - Θα φύγει ακόμα κι αν πάρει πρωτάθλημα"

Η άποψή σας για την παρουσία τής ομάδας στα πλέι οφ;

"Με την αλλαγή προπονητή δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, δεν είναι το σκορποχώρι που ήταν με Γιαννίκη, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, δεν είναι το χάλι που είχε πριν. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά μέχρι στιγμής είναι στα πλέι οφ με καλό πνεύμα".

Το σχόλιό σας για τον Οφρυδόπουλο;

"Είχε απευθυνθεί και σε άλλους προπονητές, όπως ο Μανωλάς, αλλά δεν αποδέχτηκαν. Ο Οφρυδόπουλος φοβόταν να αναλάβει τέτοια ευθύνη, για αυτό του είχε πει όχι σε πρώτη φάση. Εν συνεχεία, μετά 3-0 από τον παναθηναϊκό, ο Γιαννίκης δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι απευθύνθηκε ξανά στον Οφρυδόπουλου και τον πίεσε πολύ ο Μελισσανίδης. Και του είπε ότι είτε βγεις Ευρώπη είτε όχι, δεν θα σου αποδώσω ευθύνη. Έτσι λύγισε ο Οφρυδόπουλος και είπε το ναι, με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει στην β΄ ομάδα μετά το τέλος της σεζόν. Δεν είναι κακός προπονητής, μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει κάποια μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι θα πετύχει αν βγάλει την ΑΕΚ στην Ευρώπη, τότε θα ανοίξουν πόρτες για εκείνον στη Σούπερ Λιγκ".

Βλέπετε τον Σάντος ως νέο προπονητή της ομάδας;

"Αρχικά να πούμε ότι και πρωτάθλημα να πάρει ο Οφρυδόπουλος, δεν θα μείνει στην ΑΕΚ και θα επιστρέψει στη β΄ ομάδα. Για τον Σάντος είναι μια κουβέντα, γιατί θα πρέπει να δούμε πολλές παραμέτρους. Τι θα κάνει η Πορτογαλία, πόσα χρήματα θέλεις ο ίδιος, υπάρχουν άλλες ομάδες που να ενδιαφέρονται και δεν το ξέρουμε; Για να έρθει, αν θέλει κιόλας, θα θέλει πάρα πολλά λεφτά. Ύστερα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν έχει καλύτερη πρόταση από άλλο πρωτάθλημα - Μπορεί ήδη να υπάρχει πρόταση. Εκτός αν θέλει και ο ίδιος να έρθει. Αλλά δεν το βλέπω, πολύ δύσκολο. Ειδικά αν προκριθεί η Πορτογαλία".

Τέλος, ποια είναι η άποψή σας για τον Αραούχο και όλη αυτόν τον ενθουσιασμό που υπάρχει με τις κινήσεις που κάνει;

"Έχει γίνει αγαπητός σε πλατιά μάζα φιλάθλων, άρχισε από το Χαριλάου ενώ και στη Λεωφόρο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Σημαντικό ότι όταν πήρε τη φανέλα ο φίλαθλος, χειροκροτήθηκε και δεν του είπε κανείς τίποτα. Έχει γίνει από αυτές τις ενέργειες αγαπητός πέρα των οπαδών της ΑΕΚ. Δεν είναι ιδανικός φορ για την ΑΕΚ, η ΑΕΚ θέλει επιθετικό να βάζει και με το κεφάλι γκολ. Αλλά ο Αραούχο εννοείται ότι έχει θέση. Και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ θα αποθεωθεί στο ΟΑΚΑ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική "τράμπα" μεταξύ ομάδων της Big 5 - Ανταλλαγή Λατίνου άσου με Έλληνα διεθνή! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags