ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Με θετικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του νεαρού στόπερ, που ο Λουτσέσκου κάλεσε στην πρώτη ομάδα και πήρε στην αποστολή για Γάνδη, ο Παναγιώτης Κυρικλίδης.

Δημοσιογράφος που καλύπτει άριστα το ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Κουλιεράκη, στο ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά ο Βαρέλα αλλά και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να κάνει μεταγραφή στόπερ αλά Κριχόβιακ η ομάδα.

"Για αυτό ανέβασε Κουλιεράκη ο Λουτσέσκου - Θυμίζει Μιχαηλίδη - Έχει τη βάση για 11άδα"

"Είναι από τα παιδιά που αποτελούν ελπίδα για το μέλλον του ΠΑΟΚ, έχει πάρει την πρώτη γεύση από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ β΄ - Αποτελεί το βασικό αριστερό στόπερ. Έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά αγωνιστικά με τον Μιχαηλίδη. Αρκετοί από την β΄ ανέβαιναν στην πρώτη ομάδα, τώρα γίνεται πιο επιτακτικό για τον Κουλιεράκη γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά αριθμητικά μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί αν χρειαστεί να γίνει βασικός;

"Μπορεί να δώσει λύσεις, έχει τη βάση, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τρεις στόπερ ετοιμοπόλεμους: Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι. Προφανώς όμως αν χρειαστεί ο Κουλιεράκης μπορεί να δώσει λύσεις".

"Ψάχνει το γκολ ο Κουλιεράκης - Χτυπάει στημένα - Δεν υπολογίζεται ο Βαρέλα"

Πώς είναι το παιχνίδι του;

"Παίζει ως αριστερός στόπερ, είναι προφανώς αριστεροπόδαρος, πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι παιδί που τώρα κάνει τα επαγγελματικά βήματά του. Χρειάζεται χρόνο βέβαια γιατί είναι νεαρός. Τον έχω δει να αναλαμβάνει και στημένες μπάλες, δηλαδή ψάχνει το γκολ, κάνει και μακρινές εκτελέσεις, είναι ψηλός στόπερ. Προϊόν των ακαδημιών σε συμμετοχές στην Κ17 και Κ19, πρωταθλήματα, ταχυδυναμικός στόπερ, φαίνεται ότι έχει καλή βάση αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα, είναι πρότζεκτ που ο ΠΑΟΚ το προσέχει πολύ".

Υπάρχει περίπτωση, ακριβώς λόγο του τραυματισμού του Μιχαηλίδη, να δούμε ξανά τον Βαρέλα σε αποστολές και αγώνες;

"Δεν θεωρώ πιθανό να αλλάξει το στάτους του στην ομάδα και να αρχίσει να υπολογίζεται. Αν κρίνει ο Λουτσέσκου ότι πρέπει να έχει μια ακόμα λύση για το κέντρο της άμυνας, θα το δούμε".

Θα φέρει στόπερ ο Μπότο από Ρωσία; - "Δύσκολη κατάσταση για Μιχαηλίδη - Δεύτερος μεγάλος άτυχος"

Βλέπεις πιθανό να γίνει μεταγραφή στόπερ για λίγα ματς, όπως έκανε η ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ;

"Από τη στιγμή της δύσκολης συγκυρίας με τον Μιχαηλίδη, ο ΠΑΟΚ σκανάρει την αγορά σε Ουκρανία και Ρωσία. Αν υπάρξει λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, προφανώς την κατάσταση θα χειριστεί ο Μπότο - Που έχει άριστη γνώση συγκεκριμένων αγορών λόγω της πολυετούς παρουσίας στη Σαχτάρ. Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την αγορά, αν βρεθεί κάτι ενδεχομένως να γίνει κίνηση στα στόπερ γιατί πρέπει και αριθμητικά να βγει η σεζόν".

Τέλος, πες μας δύο λόγια για τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη και πώς στέκεται ο οργανισμός του ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα;

"Ο Μιχαηλίδης θα περάσει πολύ δύσκολη κατάσταση, όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και οι συμπαίκτες τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Είναι ο δεύτερος μεγάλος άτυχος μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Ολιβέρια, που τώρα έχει μπει σε διαδικασία επιστροφής. Ο Μιχαηλίδης είναι στην αρχή του δρόμου, περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί, δε νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο στόπερ ο ΠΑΟΚ, πρόκριση και μεταγραφή - Φέρνει τον... αντι-Μολέδο ο Μπότο - Περιμένει Λουτσέσκου