Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έκπληξη αν πάρει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η 11αδα με Άρη - 4.000 ψηφίζουν για Βοτανικό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 20:09:00

"Έκπληξη αν πάρει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η 11αδα με Άρη - 4.000 ψηφίζουν για Βοτανικό"

Sportdog Team
"Έκπληξη αν πάρει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η 11αδα με Άρη - 4.000 ψηφίζουν για Βοτανικό"

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Τριφύλλι, τα αγωνιστικά νέα ενόψει Άρη αλλά και για το γηπεδικό.

Στον αέρα του OverFm και στην εκπομπή Οverlap μίλησε ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ανέφερε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κινηθεί τώρα για κάποιον ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκό. Παράλληλα έκανε μνεια στην προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα των πλέι οφ απέναντι στον Άρη. Τέλος, αναφέρθηκε στην επικείμενη γενική συνέλευση για το γηπεδικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν υπάρχει κάποια τελευταία μεταγραφική εξέλιξη:

«Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν προκύπτει ενδιαφέρον για κάπιον παίκτη. Εάν προβεί στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή τώρα θα είναι πολύ μεγάλη αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη έκπληξη»

Για τα αγωνιστικά νέα ενόψει Άρη:

«Ο Γκατσίνοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα ίωσης και δεν έχει μπει προπονήσεις. Μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες να παίξει με Άρη. Ο  Αιτόρ έχει πρόβλημα στον ώμο. Ο  Ιωαννίδης ακολουθεί θεραπεια  ενώ ο Βελεθ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Κανένας δεν έχει κάνει ολόκληρη προπόνηση. Οι Ιωαννίδης και Αιτόρ ίσως μπουν αύριο στην προπόνηση»

Για το πλάνο του Γιοβάοβιιτς ενόψει της αναμέτρησης με τους «κίτρινους»:

«Δύσκολα αλλάζει ενδεκάδες ο Σέρβος τεχνικός. Ίσως αλλάξει την τεχνική προσέγγιση επιθετικός ο Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κομβικό ρόλο εάν θα αγωνιστεί ο Ιωαννιδης η όχι. Παίζει με πλάτη, μοιράζει την μπάλα στα εξτρεέμ και τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

Για το γηπεδικό του τριφυλλιού:

«Η προσεχής γενική συνέλευση θα κρίνει το γηπεδικό. Την Παρασκευή θα γίνει γνωστός ο αριθμός των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου 3011 μέλη σύμφωνα με ανάρτηση του ερασιτέχνη. Μέχρι την Παρασκευή το εκλογικό σώμα μπορεί να φτάσει και 4000».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags