Στον αέρα του OverFM και στην εκπομπή Overlap, μίλησε σήμερα ο Κώστας Τσίλης. Μίλησε για τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ένωσης στο προπονητικό των Σπατών;

Έτοιμος ο Κριχόβιακ…

Ο Πολωνός νεοαποκτηθείς μέσος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έδειξε ότι είναι έτοιμος, όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Κώστας Τσίλης δεν βλέπει λόγο να μείνει εκτός 11αδας ο Κριχόβιακ με τον ΠΑΟΚ, καθώς αποκτήθηκε για μόλις εννιά παιχνίδια. Ούτως η άλλως, το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει κομβική σημασία, καθώς σε περίπτωση νίκης, η ΑΕΚ θα πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα πάει με το «μαχαίρι στα δόντια» από το πρώτο λεπτό.

Η ομάδα θα έχει πάνω-κάτω ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό τις Λεωφόρου: Όχι ψηλά οι γραμμές, με κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους και πίεση ανά διαστήματα. Αυτή είναι η τακτική της ομάδας που την έχει «περάσει» ο  κος Οφρυδόπουλος. Και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Πάντως, ακόμα και αν τα πάει εξαιρετικά στα play-of o υπηρεσιακός προπονητής, δεν θα συνεχίσει από το ίδιο πόστο και τη νέα σεζόν.

Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών από Ουκρανία και Ρωσία η ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να πάρει ξένους παίκτες από τις δύο, εν ζώνη πολέμου, χώρες. Όπως έκανε με τον Κριχόβιακ (ο οποίος δεν έφυγε ως «τελειωμένος» από τη Κράσνονταρ), έτσι θα επιχειρήσει και με άλλους παίκτες. Η θέση στην οποία η ΑΕΚ κοιτάει παίκτες από αυτές τις χώρες, είναι του κεντρικού αμυντικού. Με γνώμονα όχι μόνο τα play-of, αλλά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όποιος και αν είναι ο νέος coach της Ένωσης, θα έβλεπε το κενό που υπάρχει στα στόπερ. Γι’ αυτό και το τεχνικό τιμ της ομάδας, κοιτάει να λύσει όσο πιο γρήγορα, αυτό το πρόβλημα.

Η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Μετά την ολοκλήρωση του «Σεραφειδείου», στην ΑΕΚ «τρέχουν» και άλλες κατασκευές στα Σπάτα. Ο λόγος που στο γήπεδο, το οποίο πήρε το όνομα του θρύλου της ομάδας, χτίστηκε μόνο μια κερκίδα, είναι λόγω της δημιουργίας ξενοδοχείου. Στην ΑΕΚ έχουνε πάρει την απόφαση να δημιουργήσουν ένα προπονητικό κέντρο, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.