Facebook Pixel ΑΕΚ: Μπαράζ... αγωνίας για Σάντος! Μίλησε με Μελισσανίδη – Τί περιμένει η ΑΕΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 09:09:00

Μπαράζ... αγωνίας για Σάντος! Μίλησε με Μελισσανίδη – Τί περιμένει η ΑΕΚ;

Sportdog Team
Μπαράζ... αγωνίας για Σάντος! Μίλησε με Μελισσανίδη – Τί περιμένει η ΑΕΚ;

Ρεπορτάζ για τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο η Ένωση θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα για να την οδηγήσει ξανά σε ατραπούς επιτυχίας.

ΑΕΚ: Μπαράζ... αγωνίας για Σάντος! Μίλησε με Μελισσανίδη – Τί περιμένει η ΑΕΚ; Ρεπορτάζ για τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο η Ένωση θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα για να την οδηγήσει ξανά σε ατραπούς επιτυχίας.

Η κίνηση με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στη μεταγραφική περίοδο του... πολέμου προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ. Έστω και αν μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς (λαμβάνοντας 450.000 Ευρώ) για να παίξει μόνο στα πλέι οφ, η περίπτώση του Πολωνού χαφ ήταν μεν μία φοβερή ευκαιρία που άρπαξε η Ένωση, αποτελεί, δε, οιωνός για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

Με το αφήγημα της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια να απαιτεί το χτίσιμο μιας ομάδας τόσο δυνατής που να μπορεί να θυμίσει τη δόξα του παρελθόντος, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται το κιτρινόμαυρο συγκρότημα είναι η προσθήκη ενός προπονητή σήμα κατατεθέν. Το όνομα του Φερνάντο Σάντος είναι ό,τι επιβλητικότερο έχει ακουστεί.

Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στην ΑΕΚ. Είναι σημειολογικό και μετράει, το γεγονός, ότι ο Πορτογάλος έχει πάρει μυρωδιά από το παλιό γήπεδο της ομάδας, άρα γνωρίζει πόσο σημαντική είναι αυτή η μετάβαση στην περιοχή που η Ένωση μεγαλούργησε.

Τί γίνεται όμως με την περίπτωση του Σάντος! Η ΑΕΚ είναι στη γωνία και περιμένει, όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα SportDay. Περιμένει τα μπαράζ της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, ώστε να δει τι θα γίνει, ενώ ο σπουδαίος τεχνικός φέρεται να έχει ήδη μιλήσει μια φορά με τον Μελισσανίδη.

Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα κορυφώνεται η αγωνία για Σάντος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags