ΑΕΚ: Τρελαμένοι οι ΑΕΚτζήδες με Κριχόβιακ! Φτιάχτηκαν με τη μεταγραφή και περιμένουν τον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στον κόσμο της Ένωσης.

Η απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποτελεί μία πολύ σημαντική κίνηση της ΑΕΚ! Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε το παράθυρο μεταγραφών που άνοιξε η UEFA σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ουκρανία και Ρωσία, λόγω του πολέμου και ενέταξε στις τάξεις της έναν διεθνή ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας και κλάσης. Μάλιστα ο Πολωνός είναι ετοιμοπόλεμος και άπαντες περιμένουν το ντεμπούτο του στο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Έφτιαξε» και τον κόσμο, τιτλοφορείται σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Η παρουσία του Κριχόβιακ «μαγνητίζει» τους φιλάθλους της ΑΕΚ, που ετοιμάζουν «βροντερό παρόν» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος αναμένεται να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Τί θα γίνει μετά; Η παρουσία του σε αυτά τα ματς θα κρίνει το μέλλον. Μπορεί να «φτιαχτεί» και εκείνος με το κλαμπ και η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να τον κρατήσει. Τα οικονομικά δεδομένα πάντως θα είναι ιδιαίτερα βαριά.