Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κρέσπο! Χάνει και με τη βούλα την ΑΕΚ και υποβάλλεται σε εξετάσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-19 18:48:00

Αγωνία για Κρέσπο στον ΠΑΟΚ! Χάνει και με τη βούλα την ΑΕΚ και υποβάλλεται σε εξετάσεις

Sportdog Team
Αγωνία για Κρέσπο στον ΠΑΟΚ! Χάνει και με τη βούλα την ΑΕΚ και υποβάλλεται σε εξετάσεις

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης και δεν υπολογίζεται για το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στην Ένωση.

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κρέσπο! Χάνει και με τη βούλα την ΑΕΚ και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης και δεν υπολογίζεται για το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στην Ένωση.

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Ως γνωστόν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τραυματία Χοσέ Κρέσπο.

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το παιχνίδι με τη Γάνδη και η ιστορική πρόκριση είναι ήδη παρελθόν, η Ευρώπη μένει στην άκρη κι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19.03) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι στη Βέλγιο, ενώ εκτός μάχης είναι κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης .

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί αυτή την ώρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags