AEK: Με Κριχόβιακ η αποστολή για ΠΑΟΚ! Μέσα και ο Γκαρσία – Νοκ άουτ τέσσερις. Δείτε την αποστολή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

 

Γνωστή έγινε η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο Λιβάι Γκαρσία επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το σπουδαίο ματς της Κυριακής.

Δεν τα κατάφεραν όμως οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Στράτος Σβάρνας, Αντρέ Σιμόες και Ντάρκο Γέβτιτς, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Στην αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι εναντίον των Θεσσαλονικιών προστέθηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφή από το παράθυρο των Fifa-Uefa για τους παίκτες που προέρχονται από πρωταθλήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας λόγω του πολέμου.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Φράνσκον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.