ΑΕΚ: Δεν κρατιέται ο Νέστορας! Πήγε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να φύγει από το νοσοκομείο.

Η μάχη του Κώστα Νεστορίδη με τον κορωνοϊό έχει συγκλονίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και δόξα τω Θεώ πηγαίνε πολύ καλά.

Μάλιστα ο γιος του, Γιώργος, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έκανε γνωστό ένα απίστευτο περιστατικό. Ο 92χρονος σωστός γερόλυκος, με του ένιωσε λίγο καλύτερα, ένιωσε την ανάγκη να φύγει από το νοσοκομείο.

Προσπάθησε να δραπετεύσει, έτσι όπως ελισσόταν στις αντίπαλες περιοχές, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Δικέφαλου αετού και φόρτωνε με γκολ τις εστίες.

Πάνω στην προσπάθεια ο «Νέστορας», ο μάγος της μπάλας που μάγευε το πανελλήνιο, χτύπησε στο κεφάλι και χρειάστηκε ράμματα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι όπως δεν τον έκαναν καλά οι προσωπικοί του αντίπαλοι, έτσι δεν θα τον κάνει καλά και τώρα ο κορωνοϊός...

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Νεστορίδη: