Facebook Pixel ΑΕΚ: Πισωγύρισμα για ΑΕΚ η "σφαλιάρα" από ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Απόφαση για 4 μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 10:00:00

Πισωγύρισμα για ΑΕΚ η "σφαλιάρα" από ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Απόφαση για 4 μεταγραφές

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πισωγύρισμα για ΑΕΚ η "σφαλιάρα" από ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Απόφαση για 4 μεταγραφές

Ποιος... κόπηκε στα τεστ και το πρώτο όνομα για αντικαταστάτης του. Το βαρύ κλίμα στο ΟΑΚΑ, το ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση και η ώρα για τις αλλαγές. Ποιος αναμένεται να φύγει παρότι έχει συμβόλαιο και ποιοι θα έρθουν;

Απότομη ήταν η προσγείωση στην ΑΕΚ και η επιστροφή στο… βαρύ κλίμα και στην εσωστρέφεια. Μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-0, στην Ένωση δήλωναν αισιόδοξοι για την βελτίωση με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην άκρη του πάγκου.

Επιπλέον, η απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόιβιακ είχε ανεβάσει την ψυχολογία εντός και εκτός ομάδας και όλα έδειχναν πως θα κυλούσαν τα πλέι οφ πλέον, χωρίς απρόοπτα. Η νέα «σφαλιάρα» από τον Δικέφαλο του Βορρά όμως, όχι μόνο τους βάζει σε περιπέτειες όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά δημιουργεί και πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα.



Η γιούχα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή ήταν πιο έντονη από ποτέ και τα μηνύματα του κόσμου προς τη διοίκηση ξεκάθαρα. Η ομάδα θέλει κανονικό προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ. Προφανώς δεν γίνεται να φύγουν όλοι και να μείνει μόνο ο Σέρχιο Αραούχο, όπως φώναξε η εξέδρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr αποχωρήσεις θα υπάρξουν προσεχώς και ήδη κάποιοι παίκτες έχουν… κοπεί στα σχετικά τεστ.

Για παράδειγμα αυτό που έχουμε μάθει από απόλυτα έμπιστη πηγή, είναι ότι δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους μετά το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συμβόλαιο!

Οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί, αλλά ακόμα υπάρχουν χαμηλοί τόνοι γύρω από αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει, άλλωστε, λόγος για να "σηκωθεί" το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, στα αυτιά τού sportdog έχει φτάσει και το πρώτο όνομα για την επόμενη μέρα, καθώς ο Φαν Φέερτ (ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου) φαίνεται ότι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Βέβαια από την ίδια πηγή προκύπτει ότι η Ένωση θα κάνει τέσσερις μεταγραφές επιπέδου Τσούμπερ, Στάνκοβιτς και Άμραμπατ το ερχόμενο καλοκαίρι, και μια από αυτές τις τέσσερις θα είναι ο επιθετικός. Άρα πολύ δύσκολα το όνομα που θα έρθει για την κορυφή (καθώς ο Αραούχο είναι παιχταράς, ταλεντάρα, κάνει το απρόβλεπτο αλλά δεν είναι φουνταριστός, με κεφαλιές κ.λπ.) θα είναι ο Φαν Φέερτ... Εκτός αν έρθει για να καθίσει στον πάγκο και μπροστά του θα είναι ένας φορ-όνομα, που θα κάνει τη διαφορά στη Αγιά Σοφιά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή ΑΕΚτζήδων: "Πώς καταντήσατε έτσι; Πελάτες του ΠΑΟΚ - Φέρε Σάντος, βιαζόταν για τη χορεύτρια"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags