Facebook Pixel Άρης: Απελπίστηκε και ο Μπούργος με Μήτρογλου - Έφυγε απο τη Θεσσαλονίκη - Στα δικαστήρια για τα... κιλά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 14:42:00

Απελπίστηκε και ο Μπούργος με Μήτρογλου - Έφυγε απο τη Θεσσαλονίκη - Στα δικαστήρια για τα... κιλά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απελπίστηκε και ο Μπούργος με Μήτρογλου - Έφυγε απο τη Θεσσαλονίκη - Στα δικαστήρια για τα... κιλά!

Ο Έλληνας επιθετικός ζητάει τα λεφτά του, ενώ από τον Άρη είναι έτοιμοι να... κυνηγήσουν την υπόθεση, πατώντας στην "κακή αγωνιστική του συμπεριφορλα".

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Ως αναμενόμενη χαρακτηρίζουν άνθρωποι των Κίτρινων τις εξελίξεις που υπάρχουν με τον Έλληνα άσο, καθώς έκανε προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ με χρήση ληξιπρόθεσμης δόσης - Καθώς όλες οι υπόλοιπες υποχρεώσεις είναι τακτοποιημένες στο υψηλό συμβόλαιο που έχει, ύψους 600.000 ευρώ.

 

Κι εδώ χρειάζεται να θυμίσουμε ότι υπήρχαν αμφιβολίες τον Γενάρη τού 2021 όταν η ομάδα είχε φέρει στην ομάδα τον Μήτρογλου, που ήταν ανενεργός για μεγάλο διάστημα στη Μαρσέιγ, αλλά η διοίκηση των Κίτρινων είχε αποφασίσει να υπογράψει μαζί του.

 

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι και ο Μπούργος τού έκανε μια κουβέντα όταν είχε αναλάβει την ομάδα, αλλά είχε διαπιστώσει ο,τι και ο Μάντζιος: Ο Μήτρογλου δεν ήθελε να παίξει άλλο μπάλα! Και, προφανώς, δεν έχει την ανάγκη κανένας προπονητής να παρακαλάει έναν παίκτη που δεν φαίνεται να έχει όρεξη και κίνητρο για ποδόσφαιρο.

 

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Αρχικά να πούμε ότι ο Μήτρογλου έχει αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη (το προηγούμενο διάστημα έκανε κάτι ανάμεσα σε θεραπείες και γυμναστήριο, αλλά όχι προπόνηση) και η λύση θα δοθεί στα δικαστήρια.

 

Η ΠΑΕ Άρης θα υποστηρίξει ότι ο παίκτης έχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (κυρίως τα παραπανίσια κιλά που είχε μόνιμα), αν και ο Κώστας Μήτρογλου είναι απόλυτα καλυμμένος ότι θα πάρει τα χρήματά του. 

 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μπει λίγο στη... μύτη του Καρυπίδη όλη αυτή η συμπεριφορά και θέλει να τρενάρει κάπως τις εξελίξεις. Καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο, σε μια ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο....

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags