Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: "Ιδιαίτερη περίπτωση ο Σάντος - Απίθανο για... Βαβλέρδε και ΑΕΚ - Αλλάζει σύστημα με Κριχόβιακ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 15:59:00

"Ιδιαίτερη περίπτωση ο Σάντος - Απίθανο για... Βαβλέρδε και ΑΕΚ - Αλλάζει σύστημα με Κριχόβιακ"

Sportdog Team
"Ιδιαίτερη περίπτωση ο Σάντος - Απίθανο για... Βαβλέρδε και ΑΕΚ - Αλλάζει σύστημα με Κριχόβιακ"

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην Ένωση και τα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, αναφέρθηκε στη ιδιάζουσα περίπτωση του Πορτογάλου, αλλά και στη πιθανή αλλαγή διάταξης σε 4-3-3

Στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» περιμένουν το παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ Πορτογαλίας και Τουρκίας. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν ο Σάντος θα μπορέσει να είναι ο προπονητής της «Αγια-Σοφιάς». Ο Κώστας Τσίλης, θεωρεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Πορτογαλίας, ο πολύπειρος κόουτς δύσκολα θα αναλάβει την ΑΕΚ. Σε περίπτωση αποκλεισμού της Πορτογαλίας, όλα είναι πιθανά.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής από το πολύ «πάνω ράφι». Σύμφωνα με τον Κώστα Τσίλη, εάν δεν υπήρχε το παρελθόν που συνδέει ΑΕΚ και Σάντος, δύσκολα θα δεχόταν ο δεύτερος τη προοπτική της Ελλάδας. Σαν παράδειγμα ο ρεπόρτερ έφερε τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Ένωση δεν έχει τις δυνατότητες να πείσει έναν προπονητή τέτοιου βεληνεκούς, να γίνει ο επόμενος της προπονητής. Η σχέση όμως που έχει ο Σάντος με την ΑΕΚ και το κόσμο της, ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο, για πιθανή επιστροφή του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Παρόλα αυτά, στα γραφεία της Ένωσης, οι προτάσεις για προπονητή, έρχονται «κατά ρυπάς»

Πιθανή αλλαγή διάταξης σε 4-3-3

Όλη τη χρονιά η ΑΕΚ παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1. Το σύστημα αυτό δεν την έχει βοηθήσει πουθενά. Με τον ερχομό του Κριχόβιακ, πιθανότατα η διάταξη να αλλάξει σε 4-3-3. Με τον Πολωνό και δύο εκ των υπόλοιπων μέσων, να διεκδικούν θέση στην 11αδα. Περισσότερες ελπίδες έχουν οι Χατζισαφί και Σιμάνσκι. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, δε ρίσκαρε την αλλαγή διάταξης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι ο Κριχόβιακ μόλις είχε υπογράψει στην ομάδα. Τώρα όμως, με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω Μουντιάλ, ο υπηρεσιακός προπονητής του Δικεφάλου, έχει το χρόνο να δουλέψει αυτό το σύστημα. Κατά πάσα πιθανότητα, η ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κατέβει με 3 χαφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags