Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ - "Έπεσα έξω, δεν περίμενα τόσο καλή πορεία το ομολογώ…"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 22:46:00

Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ - "Έπεσα έξω, δεν περίμενα τόσο καλή πορεία το ομολογώ…"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ - "Έπεσα έξω, δεν περίμενα τόσο καλή πορεία το ομολογώ…"

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας τονίζοντας ότι είναι κάτι που δεν περίμενε.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Στην κάμερα της TV-100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ" μίλησε ο πρώην διεθνής γκολκίπερ του Δικεφάλου όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι όσα είχε πει στην αρχή της σεζόν δεν ισχύουν και έχει εντυπωσιαστεί από την εικόνα της ομάδας.

"Είναι αλήθεια ότι έπεσα έξω με την πορεία της ομάδας, δεν περίμενα τόσο καλή πορεία από τον Ιανουάριο και μετέπειτα, το ομολογώ και χαίρομαι που έπεσα έξω γιατί ο ΠΑΟΚ ανέβηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Τίποτα δεν έδειχνε κάτι τέτοιο από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και κατάφερε ο Λουτσέσκου με τους παίκτες που έβαλε, κυρίως τον Τσιγγάρα και τον Λύρατζη, αλλά και τον Ίνγκασον, που επέστρεψε, να συμμορφώσει αμυντικά την ομάδα, ενώ και ο Πασχαλάκης κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις, έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει σοβαρευτεί, αυτό είναι το θετικό για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που έχω πει ότι έχει προσόντα, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά, ειδικά στην τεχνική. Παρ΄όλα αυτά, είναι πολύ καλός κάτω από τα γκολπόστ και χαίρομαι γι αυτό…", είπε ο  Γιάννης Γκιτσιούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags