Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στην 11αδα Πογέτ - Δεν βγαίνει ο Τσιμίκας, έκπληξη με Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 14:13:00

Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στην 11αδα Πογέτ - Δεν βγαίνει ο Τσιμίκας, έκπληξη με Μάνταλο

Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στην 11αδα Πογέτ - Δεν βγαίνει ο Τσιμίκας, έκπληξη με Μάνταλο

Ο νέος προπονητής αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην Εθνική. Όχι άμεσα και όχι από τα πρώτα φιλικά. Ωστόσο, η ομάδα που θα δούμε στα επίσημα παιχνίδια, θα είναι σίγουρα με τους κορυφαίους παίκτες της χώρας!
 

Εθνική Ελλάδας: Σίγουρα κάθε ομοσπονδιακός τεχνικός όταν κάνει το ντεμπούτο του με μια Εθνική ομάδα θέλει να κάνει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, ωστόσο σπάνια βλέπουμε... ριζικές αλλαγές με το καλημέρα. Κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει και στο πρώτο επίσημο ματς του Γκουστάβο Πογέτ με την Εθνική Ελλάδος.

 

Σίγουρα ο Ουρουγουανός τεχνικός θα θελήσει να βάλει τις δικές του πινελιές, ενώ στα επίσημα ματς ενδεχομένως να πορευτεί με βασικούς στόπερ τους Μανωλά και Σωκράτη που τώρα δεν ήταν στις κλήσεις του, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που πολύ δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα στα ματς με Ρουμανία και Μαυροβούνιο!

Αναφερόμαστε στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, στον Κώστα Τσιμίκα, στον Μπουχαλάκη, αλλά και στον Μπακασέτα. Ο πρώτος είναι ο βασικός κίπερ μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, της Μπενφίκα, έχει αγωνιστικό ρυθμό, ο Τσιμίκας έχει καταφέρει να βάλει δύσκολα στον Κλοπ για τον ανταγωνισμό που έχει δημιουργήσει με τον Ρόμπερτσον, ο Μπουχαλάκης είναι ο πιο έμπειρος παίκτης που έχει κληθεί για τον άξονα, εξαιτίας και των απουσιών παικτών όπως ο Κουρμπέλης και ο Ζέκα, ενώ ο Μπακασέτας είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

 

Από εκεί και πέρα, δεν θα μας κάνει εντύπωση να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα και ο Μάνταλος, μιας και αποτελεί προσωπική αδυναμία του Πογέτ, ωστόσο αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία ελληνική ομάδα για τον… εκλεκτό του Πογέτ – Ψήνει μεγάλη μεταγραφή ο Κουρφαλίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags