Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ, περιμένω να παίξει σημαντικό ρόλο στους ημιτελικούς με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 23:12:00

"Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ, περιμένω να παίξει σημαντικό ρόλο στους ημιτελικούς με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ, περιμένω να παίξει σημαντικό ρόλο στους ημιτελικούς με Ολυμπιακό"

Μπορεί στον Δικέφαλο του Βορρά να έχουν σε πρώτο πλάνο την μάχη με την Μαρσέιγ για την φάση των προημιτελικών του Conference όμως αυτό δεν αφήνει στην άκρη και τους αγώνες με τους Ερυθρόλευκους για το Κύπελλο.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Μπορεί πολλοί στον ΠΑΟΚ να τονίζουν πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ενόψει της συνέχειας, μιας και υπάρχει ανοιχτή η αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας, ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου έχει άλλη άποψη αναφέροντας πως παίκτης έκπληξη μπορεί να είναι το κλειδί στις μάχες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

«Στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς και εγώ περιμένω σε αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά και στον τελικό, να παίξει ρόλο ένας παίκτης που δεν τον είχαμε μέχρι σήμερα: Ο Ολιβέιρα! Το λέω αυτό, γιατί ο Ολιβέιρα είναι σκόρερ, μπορεί να εκμεταλλευθεί τις πάσες και τις ευκαιρίες μέσα στην αντίπαλη περιοχή και προσωπικά περιμένω πολλά από αυτόν, γιατί έμαθα ότι είναι πλέον καλά και μπορεί να αγωνιστεί», αναφέρει ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags