Facebook Pixel ΑΕΚ: "Χτύπησε την πόρτα" της ΑΕΚ πρώην άσος της ομάδας - "Αν με χρειαστεί, θα είμαι εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-27 15:52:00

"Χτύπησε την πόρτα" της ΑΕΚ πρώην άσος της ομάδας: "Αν με χρειαστεί, θα είμαι εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Χτύπησε την πόρτα" της ΑΕΚ πρώην άσος της ομάδας: "Αν με χρειαστεί, θα είμαι εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάλαι ποτέ σπουδαίος άσος της Ένωσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες σε συνέντευξή του στο OPEN τόνισε ότι αν ζητήσει την βοήθεια του η ΑΕΚ θα είναι εκεί για να την προσφέρει. Τι είπε για το... μέλλον του Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN SPORT:

Για την προσπάθεια να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Πορτογαλία: «Η Πορτογαλία έχει υπέρ της τον παράγοντα έδρα, ο οποίος θα την βοηθήσει να φτάσει στη νίκη. Όμως επίσης πιστεύω πως η Πορτογαλία έχει καλύτερους παίκτες, ποιότητα και μια ανταγωνιστική ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει συλλογική προσπάθεια. Κατά τη γνώμη μου η Πορτογαλία πρέπει να παρουσιάσει την προσωπικότητα που έχει. Πιστεύω πως θα πετύχουν, γιατί έχουν τεράστια επιθυμία να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τις αναμνήσεις που έχει από την Εθνική ομάδα: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την εθνική ομάδα. Είμαι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Έχω πετύχει δύο πολύ σημαντικά τέρματα. Το πρώτο ήταν κόντρα στην Αλβανία στο τελευταίο λεπτό χάρη στο οποίο προκριθήκαμε. Και υπάρχει κι άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο σκόραρα στο Ντα Λουζ κόντρα στην Βοσνία, το οποίο επίσης μας έδωσε την πρόκριση. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήτα το πρωτο. Ήταν η πρώτη φορά που η Πορτογαλία κέρδιζε κάτι σε μια διεθνή διοργάνωση, άρα αυτό ήταν πολύ σημαντικό τόσο για μας τους παίκτες όσο και για τον κόσμο. Έκανε όλο τον κόσμο να βλέπει διαφορετικά την Πορτογαλία. Με μεγαλύτερο σεβασμό.  Είμαι περήφανος για την καριέρα μου τόσο στην Εθνική μου όσο και γενικότερα. Επίσης είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι ήμουν μέλος της ΑΕΚ»

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνουμε τώρα. Εχουμε πολλα σημαντικά παιχνίδια για τα πλέι άουτ με τον Απόλλωνα. Προκειμένου να βοηθήσω τον Απόλλωνα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε αυτό είμαι προσηλωμένος. Επειτα όταν θα τελειώσω την καριέρα μου, πιστεύω πως όσα έχτισα στην καριέρα μου, μου ανοίγουν πόρτες για το μέλλον»

Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με την Ελλάδα και την ΑΕΚ για τον χρόνο εκείνο που αγωνίστηκα σε αυτή. Η ΑΕΚ μου άνοιξε την πόρτα του ποδοσφαίρου και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με έβλεπε διαφορετικά. Μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Πόρτο αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ήταν η πρώτη μου φορά μακριά από την Πορτογαλία, μένοντας μόνος μου. Η ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και στις σκέψεις μου και ποτέ δεν ξέρεις. Εχω πάρα πολλή γνώση και εμπειρία να μεταλαμπαδεύσω. Αν κάποιος με χρειαστεί ή με θέλει, ειδικά η ΑΕΚ θα είμαι εκεί για να την στηρίξω».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Πρώτα απ΄ όλα πιστεύω πως ο Σάντος είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός προπονητής. Έχει μεγάλη εμπειρία, θα κάνει το καλύτερο που μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Με όλη τη γνώση που έχει από την εμπειρία του ξέρει πως να προετοιμάσει την ομάδα γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Εκτιμώ πως θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα, γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση με τον λαό της Πορτογαλίας και της διοίκηση της ομοσπονδίας. Όμως ο Σάντος έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ελλάδα και ειδικά με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags