Πήρε έκταση πάλι τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Παπέ Σισέ και με το σενάριο για τα 8 εκατομμύρια ευρώ που είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Σενεγαλέζο στόπερ να έχει απάντηση στα «12 εκατομμύρια ευρώ που θέτει ως βάση ο Ολυμπιακός».

Δεν επιβεβαιώνεται από ελληνικής πλευράς ότι υπάρχει κάτι επίσημο, αν και είναι γνωστό ότι η Φενέρ εφόσον πουλήσει κάποιον από τους κεντρικούς αμυντικούς της (τον Ούγγρο Σάλαι ή τον Νοτιοκορεάτη Κιμ ή και τους δύο) θα έχει χρήμα για να κινηθεί στην αγορά. Και ο Σισέ είναι δεδομένα ένας παίκτης που την ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Το θέμα παραμένει τι ακριβώς θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, με το τουρκικό πρωτάθλημα να μην είναι στις προτεραιότητές του, ακόμη κι αν του προταθεί υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στον Πειραιά. Δεν έχει κρύψει ο Σισέ ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ει δυνατό σε κλαμπ της Premier League. Ενώ στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από γαλλικές και γερμανικές ομάδες, δίχως να προχωρήσει κάτι.

Σίγουρα ο Σισέ θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά προς το παρόν δεν τον απασχολούν αυτά. Προετοιμάζεται για βασικός στον επαναληπτικό με την Αίγυπτο (29/3) στο Ντακάρ, με δεδομένο ότι ο Ντιαλό είναι τραυματίας. Και με τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν καθημερινά για τον μαχητικό και αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο Κάιρο εναντίον του Σαλάχ και των άλλων επιθετικών της Αιγύπτου στην ήττα με 1-0 (με τον Σισέ να μπαίνει όταν ήδη είχε δεχτεί το αυτογκόλ του Σις η ομάδα του). Η πρόκριση στο Μουντιάλ τον απασχολεί, κατόπιν το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά στην ώρα τους...

Πηγή: fosonline.gr