Facebook Pixel ΑΕΚ: Και τί που έχασε Σάντος; Φέρνει «Μαρτίνς»
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 08:38:00

Χάνει Σάντος αλλά φέρνει «Μαρτίνς» η ΑΕΚ

Sportdog Team
Χάνει Σάντος αλλά φέρνει «Μαρτίνς» η ΑΕΚ

Αυτός είναι ο προπονητής που εξερτάζει η Ένωση αφού η περίπτωση του τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας να δυσκολεύει.

ΑΕΚ: Και τί που έχασε Σάντος; Φέρνει «Μαρτίνς». Αυτός είναι ο προπονητής που εξερτάζει η Ένωση αφού η περίπτωση του τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας να δυσκολεύει.

Μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η περίπτωση Φερνάντο Σάντος δυσκολεύει για την ΑΕΚ. Στην ουσία ο ερχομός του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται ακατόρθωτος αυτήν την χρονική συγκυρία, παρότι αποτελεί νούμερο-ένα επιλογή.

Ο Σάντος όμως δεν είναι ο μοναδικός Πορτογάλος στη λίστα της Ένωσης. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της "Ο Jogo", Η ομάδα του Δικέφαλου αετού σκέφτεται έναν ακόμα Πορτογάλο για την επόμενη σεζόν: τον Ζοάο Ενρίκες, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή».

Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Μοϊρένσε, ο οποίος πέρσι δούλεψε στη Βιτόρια Γκιμαράες και παλαιότερα πέρασε μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Σάντα Κλάρα, Πάσος Φερέιρα και Λεϊσόες.

Ο 49χρονος τεχνικός ανήκει στην ίδια ηλικιακή ομάδα με τον Πέδρο Μαρτίνς (51) του Ολυμπιακού, του οποίου η δουλειά και η αποτελεσματικότητα τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση στην πορτογαλική αγορά προπονητών.

Γι'αυτό και η ΑΕΚ φαίνεται πως ψάχνει έναν νέο Μαρτίνς εκεί. Έναν δουλευταρά προπονητή που θα μπορέσει να συντονίσει το κιτρινόμαυρο σύνολο, το οποίο παρά την ποιότητά του δεν αποδίδει. Θα τον βρει; Ίδωμεν. Πάντως το τελευταίο πέρασμα Πορτογάλου από τον πάγκο της Ένωσης δεν ήταν ευχάριστο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags