Ανοιχτό θα παραμείνει, έστω για λίγες ημέρες, το θέμα του Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ ακόμα κι αν προκριθεί η Πορτογαλία στο Μουντιάλ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις κοντά στον έμπειρο τεχνικό, καθώς σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν δεν αποκλείεται ακόμα και να παραιτηθεί, όχι μόνο αν αποκλειστεί η Πορτογαλία, αλλά ακόμα και αν προκριθεί!

Γιατί η αμφισβήτηση που είχε υπάρξει προς το πρόσωπό του όταν είχαν έρθει κάποια δύσκολα στην ομάδα, ήταν κάτι που δεν περίμενε ο Φερνάντο Σάντος. Με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι υπάρχει η σκέψη αποχώρησης και σε περίπτωση πρόκρισης! Προφανώς σε μια τέτοια εκδοχή η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που υποστηρίζουν άνθρωποι του συλλόγου είναι πως είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα με τον Πορτογάλο προπονητή θα ολοκληρωθεί άμεσα - Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το αργότερο. Γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να φέρει προπονητή μέσα στον Απρίλη και οι εξελίξεις είτε με τον έναν τεχνικό είτε με τον άλλον, πρέπει να είναι άμεσες.

Θα έρθει ο Μπρουνο Άλβες;

Έκπληξη προξένησε το γεγονός ότι ο Μπρούνο Άλβες έκανε άνοιγμα στην ΑΕΚ, καθώς είναι πλέον 40 ετών! Μόνο που ο Μπρούνο δεν έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας ως ποδοσφαιριστής, αλλά για να βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο.

Ο Πορτογάλος είναι δεμένος με την Ένωση, αν και έπαιξε μόλις έναν χρόνο στην ομάδα, καθώς ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για τους Κιτρινόμαυρους και οι δύσκολες καταστάσεις προφανώς και λειτουργούν ως συγκολλητικό υλικό. Ο Άλβες έχει τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει γνωριμίες, γνώσεις και, προφανώς, θα είναι χρήσιμος σε όποια θέση.

Η ομάδα φαίνεται ότι βλέπει με καλό μάτι την αξιοποίησή του σε κάποια θέση στο οργανόγραμμα (ειδικά αν έρθει στην ομάδα ο Σάντος!) και ας μην αποκλείσουμε το προσεχές καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλερ για αντι-Σάντος στην ΑΕΚ - Γιατί ξενέρωσε ο Άμραμπατ - Σοάρες ο... νέος Μίσιτς του Λουτσεσκου