Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: "Όλα ανοιχτά με Σάντος στην ΑΕΚ - Τεράστια η λίστα με τους υποψήφιους - Ένας από το... πάνω ράφι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 16:23:00

"Όλα ανοιχτά με Σάντος στην ΑΕΚ - Τεράστια η λίστα με τους υποψήφιους - Ένας από το... πάνω ράφι"

Sportdog Team
"Όλα ανοιχτά με Σάντος στην ΑΕΚ - Τεράστια η λίστα με τους υποψήφιους - Ένας από το... πάνω ράφι"

Υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Πορτογάλος στην Ένωση, ακόμα και αν προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Κώστας Τσίλης μιλώντας στον OVER FM αναφέρθηκε στην αναμονή που έχουν στην ΑΕΚ στο θέμα Σάντος, ενώ στάθηκε και στις δηλώσεις του Αμραμπάτ

Όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση Σάντος

Για το θέμα του προπονητή, στην ΑΕΚ είναι προσηλωμένοι στον Φερνάντο Σάντος. Περιμένουν το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Βόρεια Μακεδονία, όπου θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Μέχρι τότε η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για κάποιον άλλον προπονητή, ασχέτως που στα γραφεία της στο Μαρούσι, η λίστα με τα ονόματα προπονητών, είναι μακροσκελής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Σάντος στην ΑΕΚ, ακόμα και αν προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος είναι ο μοναδικός coach από το λεγόμενο «πάνω ράφι», που μπορεί να προσεγγίσει η Ένωση.

Πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση των καταστάσεων

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Άμραμπατ, στην Ένωση ήξεραν ήδη την επιθυμία του Ολλανδομαροκινού να αποχωρήσει. Απλά δεν περίμεναν ότι θα φτάσει ο παίκτης σε σημείο να το πει δημόσια.

Αυτό που πρέπει να γίνει στον οργανισμό ΑΕΚ, είναι να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Βασικό μέλημα των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να κρατήσουν τον Άμραμπατ συγκεντρωμένο για τα υπόλοιπα 8 ματς των play-of. Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όλα είναι πιθανά..

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags