ΑΕΚ: Καλά είναι τα νέα στην Ένωση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, μιας και υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος δεν έδειξε κάτι σοβαρό, όμως λόγω του ότι οι ενοχλήσεις δεν έχουν περάσει δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή ατομικό έκανε και ο Αντρέ Σιμόες που έχει επιβάρυνση στην ποδοκνημική και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, με τους υπόλοιπους διεθνείς να ενσωματώνονται την Τετάρτη (30/3), εκτός από Τσούμπερ και τα αδέρφια Γκαρσία που θα ενσωματωθούν από την Πέμπτη αφού δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν.

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα. Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr