Facebook Pixel ΑΕΚ: Επίσημο! Αυτά ισχύουν με τον τραυματισμό του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ - Προλαβαίνει Ολυμπιακό;
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 23:03:00

Επίσημο! Αυτά ισχύουν με τον τραυματισμό του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ - Προλαβαίνει Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Επίσημο! Αυτά ισχύουν με τον τραυματισμό του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ - Προλαβαίνει Ολυμπιακό;

Ο Έλληνας αμυντικός της Ένωσης προχώρησε σε απεικονιστικό έλεγχο λόγω του προβλήματος που είχε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό το τι ακριβώς ισχύει.

ΑΕΚ: Καλά είναι τα νέα στην Ένωση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, μιας και υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος δεν έδειξε κάτι σοβαρό, όμως λόγω του ότι οι ενοχλήσεις δεν έχουν περάσει δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή ατομικό έκανε και ο Αντρέ Σιμόες που έχει επιβάρυνση στην ποδοκνημική και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, με τους υπόλοιπους διεθνείς να ενσωματώνονται την Τετάρτη (30/3), εκτός από Τσούμπερ και τα αδέρφια Γκαρσία που θα ενσωματωθούν από την Πέμπτη αφού δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν.

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα. Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags