Ολυμπιακός: Συνεχίζουν την αναζήτηση οι Ερυθρόλευκοι ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, ώστε να καταφέρουν να κλείσουν από νωρίς τις... τρύπες που υπάρχουν, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Γαλλία να αναφέρουν πως έχουν στα υπόψη τον κεντρικό αμυντικό και ανασταλτικό μέσο της Ναντ, Αντρέι Τζιρότο και τον εξτρέμ της Σεντ Ετιέν, Ριάντ Μπουντεμπούζ.

Ο Τζιρότο, 30 ετών, πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα, είναι βασικός στη Ναντ και έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024 (η αξία του ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πιθανό να αποχωρήσει από το την ομάδα το καλοκαίρι. ενώ ο Μπουντεμπούζ, 32 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός μεσοεπιθετικός αλλά και εξτρέμ και μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν τον Ιούνιο, με τον Αλγερινό να μετράει 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ μέσα στη σεζόν και η αξία του αυτή τη στιγμή είναι στα 2.200.000 ευρώ, ενώ έχει ακουστεί και παλιότερα για τους Πειραιώτες.

Ο Τζιρότο θα μπορούσε να δελεαστεί από τον Ολυμπιακό, καθώς κερδίζει κατά μέσο όρο έναν στους δύο τίτλους σε εγχώριο επίπεδο, έχει τακτική συμμετοχή στο Champions League και οι ερυθρόλευκοι πληρώνουν καλύτερα από τους περισσότερους γαλλικούς συλλόγους. Εν ολίγοις, η ελληνική ομάδα έχει ισχυρά επιχειρήματα για να πείσει τον Τζιρότο να αλλάξει αέρα αυτό το καλοκαίρι, ενώ στο στόχαστρο της βρίσκεται ο Ρεμί Καμπελά και ακούγεται και ο Ριάντ Μπουντεμπούζ”, αναφέρουν συγκεκριμένα οι Γάλλοι για τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να κοιτάζει ο Ολυμπιακός.