Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το σημείο που αξίζει να ποντάρεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-03 10:16:00

Το σημείο που αξίζει να ποντάρεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!

του Δημήτρη Σκούφου
Το σημείο που αξίζει να ποντάρεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!

Σπουδαίο ματς σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου. 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σημαντικό παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη για τους Πράσινους, την ώρα που το μυαλό του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται περισσότερο στο τεράστιο ματς της Πέμπτης (7/4) με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη νίκη του στα φετινά πλέι οφ της Super League, έτσι ώστε να παραμείνει στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μετράει επιστροφές στην άμυνα και γενικά να μην έχει προβλήματα εν όψει ντέρμπι.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, είναι δεδομένα σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν πιο... ανώδυνα το σημερινό ματς, λόγω του επερχόμενου παιχνιδιού με την Μαρσέιγ, ενώ και η δεύτερη θέση είναι σχεδόν καπαρωμένη.

Οπότε μια πιθανή επιλογή από τη σημερινή αναμέτρηση της Λεωφόρου θα ήταν ο άσος σε απόδοση 2.45 στη Novibet, ενώ εναλλακτικά θα μπορούσε να πονταριστεί το ενδεχόμενο διπλής ευκαιρίας 1Χ συνδυαστικά με γκολ/γκολ, σε απόδοση 2.55.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags