Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Δημοσίευμα με ατάκες... φωτιά για Μήτρογλου - "Νέο φιάσκο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 22:32:00

Δημοσίευμα με ατάκες... φωτιά για Μήτρογλου - "Νέο φιάσκο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ"

Sportdog Team
Δημοσίευμα με ατάκες... φωτιά για Μήτρογλου - "Νέο φιάσκο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ"

Θέμα στην Γαλλία έγινε ο Έλληνας επιθετικός και η κακή παρουσία του στους Κίτρινους αναφέροντας την πολύ μέτρια παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και κάνοντας λόγω για "νέο φιάσκο".

Κώστας Μήτρογλου: Θέμα στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Foot Mercato έγινε ο Έλληνας επιθετικός με αφορμή το τέλος της συνεργασίας με τον Άρη έχοντας τίτλο «Ένα ακόμη τρομερό φιάσκο για τον Κώστα Μήτρογλου».

«Τίποτα δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Το ρεκόρ του φτωχό: 9 συμμετοχές στη Super League για 2 μικρά γκολ. Από την αρχή της σεζόν, δυσκολεύτηκε από τραυματισμούς. Ο νέος προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, πρώην βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε, θέλησε να αξιολογήσει τη φυσική του κατάσταση όταν ανέλαβε καθήκοντα, μόνο και μόνο για να του δώσει μια ευκαιρία όπως σε όλους τους παίκτες.

Μόνο που ο Έλληνας διεθνής δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Προτίμησε, στην αρχή της άνοιξης να σταματήσει προπονήσεις και να κάνει καταγγελία για απλήρωτους μισθούς! Τα δύο μέρη έπρεπε να συναντηθούν στο δικαστήριο τη Δευτέρα για να διευθετήσουν τη διαφορά τους, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ, μας λένε ότι τελικά συμφώνησαν σε φιλική λύση. Το φιάσκο υπολογίζεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ ή σχεδόν 3.500 ευρώ ανά λεπτό που ξόδεψε στον αγωνιστικό χώρο», αναφέρουν οι Γάλλοι για την παρουσία που είχε ο Κώστας Μήτρογλου στον Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags