Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άγριο... κράξιμο Νικολακόπουλου σε πρωτοκλασάτο άσο - "Άφαντος! Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 19:30:00

Άγριο... κράξιμο Νικολακόπουλου σε πρωτοκλασάτο άσο - "Άφαντος! Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός" (Audio)

Sportdog Team
Άγριο... κράξιμο Νικολακόπουλου σε πρωτοκλασάτο άσο - "Άφαντος! Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός" (Audio)

Γιατί μίλησε ο νόμος των πιθανοτήτων σε Λεωφόρο και Γεώργιος Καραϊσκάκης και ποιος ήταν ο χειρότερος παίκτης των Πειραιωτών; Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα ντέρμπι της χθεσινής αγωνιστικής σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε ότι στα έξι προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού του Μαρτίνς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη είχε έξι νίκες με γκολ 15-1, όπως και ότι ο Λουτσέσκου στα έξι τελευταία ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είχε έξι νίκες με γκολ 16-2.

«Και μόνο με τον νόμο των πιθανοτήτων θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν με νίκες σε αυτά τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, καθώς εκτός των άλλων η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ήθελαν να αντιδράσουν για να αποφύγουν την ντροπή μίας έβδομης συνεχόμενης ήττας σε ντέρμπι από τον ίδιο αντίπαλο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για τον Ολυμπιακό είχε την ευκαιρία να κλειδώσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, αλλά δεν το έκανε, γιατί όλοι οι παίκτες του, με πρώτο τον Ελ Αραμπί είχαν τραγικά τελειώματα σε όλες τις ευκαιρίες. Τόνισε, επίσης, ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιζε ουσιαστικά με δέκα παίκτες, αφού ο Μαντί ήταν άφαντος, «τουλάχιστον όμως στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags